Give finger? One nights? Hvad gør en single!?

Det er jo ikke enden på dit sexliv. Fjern tabuet og skriv dine tanker.
Besvar
NoGood
Indlæg: 1
Tilmeldt: 29. nov 2012, 21:26

Give finger? One nights? Hvad gør en single!?

Indlæg af NoGood »

Okay ... Så jeg er 29, kvinde og har haft herpes i 3 år ...
Havde en fast kæreste tidligere, så der beskyttede vi os, når jeg havde udbrud.
Har haft ca 3-4 udbrud på de 3 år, så det har ikke været noget, jeg har tænkt videre over ..

Indtil jeg så nu er single igen. Har været single i et år og har i den tid slet ikke vidst, hvordan jeg skulle
håndtere det her med engangsforteelser :( Har derfor blot opgivet det show. Faktisk været HELT passiv på den romantiske front.

MEN det er jo ikke altid sådan, at man dater en person gennem længere tid og lærer hinanden nok at kende til at kunne fortælle personen om ens herpes stille og roligt hen ad vejen ... Meget handler jo om at møde folk i byen. Hvilket jeg gjorde sidste weekend. Jeg sagde ikke noget til ham om min herpes, men jeg (og han) undgik begge reelt samleje, men rørte tilgengæld meget ved hinanden. Ingen oral-sex og vores kønsdele var ikke nær hinanden.
Jeg tænkte derfor i situationen at alt var okay, da jeg var mest fokuseret på at undgå oral-sex og samleje.

DOG gav han mig fingeren. Noget jeg fik forfærdelige skyldfølelser over dagen efter :(

- Kan jeg have smittet ham på fingeren!? (Jeg havde ikke udbrud og har ikke haft det i 3 mdr.)

Desuden:

- Hvad kan man i fremtiden tillade sig på et one night stand? Hvis man insisterer bruger kondom ALTID (også uden udbrud), skal man så stadig sige noget?

Jeg er så moralsk forvirret. Tænker umiddelbart, at jeg bare skal droppe alt om at gå med nogen hjem fra byen, (sådan som jeg også undgik før), og bare satse på at møde en om forstående sjæl om 50 år gennem fælles venner eller nogen anden langsommeligt gl. dags metode.

Mvh,
Den MEGET moralsk bekymrede single.

malou85
Guddommelig
Guddommelig
Indlæg: 112
Tilmeldt: 4. dec 2011, 10:51

Re: Give finger? One nights? Hvad gør en single!?

Indlæg af malou85 »

Hej :)

Først er jeg nødt til lige at gøre dig opmærksom på det faktum, at kondom ikke beskytter mod herpes. Så det mest reelle i min optik er at undgå samleje og anden kønslig omgang, når man har udbrud. Herpes i udbrud er meget smitsom, og da det ikke kun er i skeden/ved læberne/på penis/på pung, men også ved endetarm, i selve skridtet, balder og lår, der er i "farezonen", når man dyrker sex. Derfor kan kondomet i sig selv slet ikke beskytte mod herpes - andet end på mandens penishoved og del af skaft. Desuden kan du selv få blærer ydereligere oppe i skeden, da vira også kan bevæge sig den vej...ligesom den kan smitte til endetarm , når man tørrer sig ved toiletbesøg (ja det er ikke let med den herpes, hmpf!!)

Personligt, så synes jeg altid man skal være ærlig omkring sin herpes. Jeg selv var knust, da jeg fik konstateret herpes, eftersom min sexpartner ikke har fortalt mig det. Jeg syntes, det var dybt uretfærdigt, eftersom jeg altid har beskyttet mig i hoved og røv.

Du kan i det tilfælde du beskriver godt smitte din partner, eftersom de smitter de 5% i udbrudsfrie perioder.

Jeg har haft 2 sexpartnere i de måneder, jeg har været fra min nuværende kæreste (jeg fik mit første udbrud for godt et år siden), og jeg var ærlig omkring min herpes. Jeg gjorde det klart, at jeg ikke havde udbrud og der derfor kun var 5% risiko for smitte. Du giver dem derfor et valg, og vælger de at gå i seng med dig, bærer de selv ansvaret, eftersom de besidder viden om risiko. Du kan derfor, hvis de går med dig, knalde med god samvittighed.

Jeg synes egentlig, det er vigtigt, man kan se sig selv i øjenen bagefter, og det lyder for mig som om, du har det svært med ikke at fortælle dem det.....jeg tænker altså, baseret på egen succes med sex med herpes, at det nu nok skal lykkes for dig, både at få sex og at finde en ny partner, så længe du er ærlig :) Ingen af de to jeg har været sexuelt sammen med har takket nej efter jeg fortalte lidt om riskoen....og de var ikke bange for ydereligere sex :)

herpesdater
Bidrager
Bidrager
Indlæg: 12
Tilmeldt: 22. jun 2012, 10:12

Re: Give finger? One nights? Hvad gør en single!?

Indlæg af herpesdater »

Hej alle sammen.

Jeg kan varmt anbefale at bruge www.herpesdating.dk til at finde sit datingliv / sexliv tilbage igen, uden at skulle have alle de bekymringer.


Det er den bedste måde på at få stoppet den smitte på, og det er ca 25 % af den danske befolkning der lever med herpes i skridtet.
Så hvis vi alle bruger noget omtanke skulle der nok kunne findes en partner imellem de 25 %...

Mvh herpesdater

Besvar