Mirakel-creme

Forum for søde mennersker med en sær hudlidelse på kærlighedsapparatet
Besvar
Ingenveddet
Indlæg: 2
Tilmeldt: 16. jun 2016, 11:34

Mirakel-creme

Indlæg af Ingenveddet »

Hej med jer :) nu har jeg længe fulgt med på sidelinjen. Og synes egentlig jeg skylder jer min historie..
Jeg blev smittet omkring D. 1 januar 2016.. Og gik igennem 3 uger i smertehelvede!! Jeg ønsker ikke dette for min værste fjende.. Jeg var, ligesom mange andre, helt ødelagt og havde ikke lyst til at leve mere, jeg troede aldrig jeg ville få mig en kæreste igen, eller dyrke sex..
På 4 måneder havde jeg 5 udbrud. Det ene tog det andet. Men så var der en kollega der fortalte mig om "apotekets baby salve".. Jeg prøvede det, og har nu gået 2 MÅNEDER uden at mærke noget som helst til det! Jeg troede/håbede egentlig at jeg var kureret ;) men ak.. Her for to dage siden opdagede jeg et lille sår igen.. Jeg smurte det morgen middag og aften.. 1 dag.. Og her til morgen er det væk igen :D
Jeg kan kun sige at jeg er lykkelig for at jeg har fundet dette produkt!! Det har givet mig troen på at jeg kan få et normalt sexliv op og køre igen.

gini92
Indlæg: 3
Tilmeldt: 10. jun 2016, 13:12

Re: Mirakel-creme

Indlæg af gini92 »

Okay jeg er nysgerrig
Jeg fik for 3 måneder siden mit første udbrud, og de er kommet igen og igen med få ugers mellemrum, har nok haft de første 5 udbrud :o er ved at blive vanvittigt
Den der baby salve kan den smøres intime steder? Tænker bare det jo ikke er jo ikk alt man skal smøre på der nede

malou85
Guddommelig
Guddommelig
Indlæg: 112
Tilmeldt: 4. dec 2011, 10:51

Re: Mirakel-creme

Indlæg af malou85 »

gini92 skrev:
> Okay jeg er nysgerrig
> Jeg fik for 3 måneder siden mit første udbrud, og de er kommet igen og igen
> med få ugers mellemrum, har nok haft de første 5 udbrud :o er ved at blive
> vanvittigt
> Den der baby salve kan den smøres intime steder? Tænker bare det jo ikke er
> jo ikk alt man skal smøre på der nede

Uden at vide det, så tror jeg godt, at du kan putte det på intime steder. Jeg tænker at baby savle netop er mod røde numser :)

Ingenveddet
Indlæg: 2
Tilmeldt: 16. jun 2016, 11:34

Re: Mirakel-creme

Indlæg af Ingenveddet »

Hey burger den intimt når jeg har udbrud :) eller føler jeg er ved at få.. Jeg er lykkelig over den..

N-M
Indlæg: 1
Tilmeldt: 21. dec 2016, 15:21

Re: Mirakel-creme

Indlæg af N-M »

Hvilken slags baby salve er det? Altså bare zinksalve?:) jeg er selv lige fået konstateret hsv2 og har haft 2 udbrud lige efter hinanden. Jeg kom i acliclovir behandling med det samme, men blev ekstrem syg og dårlig af dem, så det eneste jeg har fået afvide jeg kan bruge er zovir salve dernede. Jeg aner ikke hvordan jeg har fået det. Det hele startede med en slem blærebetændelse, oveni fik jeg mit første udbrud (ren og skær helved!) efterfølgende fik jeg svamp på grund af antibiotika behandlingen og oveni det fik jeg endnu et herpes udbrud, lige som jeg troede det 1 udbrud var gået væk! Jeg har aldrig oplevet noget så smertefuldt og ubehageligt i mit liv, og det påvirker mig ekstremt meget i dagligdagen! Jeg er under uddannelse, og det er ret så svært at forklare de andre kursister hvorfor jeg ikke kan holde ud at sidde ned! Så jeg kommer med nogle latterlige forklaringer. Min datter på 7 år kan se hvordan det påvirker mig, og derfor påvirker det også hende, selvom jeg gør ALT hvad der står i min vagt for at hun ikke bider mærke i mine smerter og ubehag omkring det. Jeg er selv 26 og for at være ærlig, dybt ulykkelig og påvirket af den situation jeg er endt i. Gode råd tager jeg imod med kyshånd!

Besvar