Svien i urinrøret

Forum for søde mennersker med en sær hudlidelse på kærlighedsapparatet
Ukendt

Svien i urinrøret

Indlæg af Ukendt »

Jeg har snart i 1½ år haft svien og smerter i urinrør og ved endetarm, har ikke nogle blære eller sår, når det er værst har jeg det som om jeg har influenza.

Kan det være symptomer på herpes. Er blevet undersøgt for kønssygdomme. Min kæreste har ikke nogle symptomer

Kaj

Re: Svien i urinrøret

Indlæg af Kaj »

Super godt forum jeg fandt her :o)

Skal høre om den der d. 20 juni-2007-kl 11.57, skrev om svien i urinrør og endetarm uden at der var andre synlige tegn og som havde haft det i halvandet år, mon er kommet videre ?…. jeg har præcis de samme gener, har haft dem i 2 år og lægen kan ikke finde ud af hvad det er, er blevet undersøgt for kønsygdomme og alt andet indvendig og udvendig. måske er der andre der har en god kommentar til mine lidelser. eller har prøvet noget lignende.

Vh. Kaj

Gæst

Re: Svien i urinrøret

Indlæg af Gæst »

Det er sikkert Herpes 2. Havde selv de samme symptomer i ca. 1 1/2 år og blev undersøgt for alt muligt andet end herpes, da jeg ikke havde blære m.v. Først da jeg fik taget en indvendig podning i urinrøret blev jeg konstateret positiv. Og øv. Har sviende smerter dagligt - ikke kun i urinvejene, men også i ben, mave og andre steder... Tager 1 pille om dagen, men det har begrænset effekt... Held og Lykke :-)

manden31

Re: Svien i urinrøret

Indlæg af manden31 »

hejsa jeg har nøjagtig det samme som i og får Zovir piller det hjælper lidt men har fundet ud af gennem det her års tid at hvidløgs piller og en lille dosis urte pensil hver dag virkelig hjælper. Håber i kan bruge det til noget. May the force be with u all

Svend

Re: Svien i urinrøret

Indlæg af Svend »

Nyresten kan forårsage de beskrevne symptomer.

123

Re: Svien i urinrøret

Indlæg af 123 »

Hej

Jeg har de samme symptomer, og har haft dem i 3 måneder. Symptomerne brød ud 3 uger efter, at jeg havde oralaex med en ukendt pige.

Symptomerne jeg føler er en prikkende og meget let brændende fornemmelse i urinrøret. Igennem de 3 måneder har symptomerne været uforandrede. Der er ingen synlige blærer og vandladning er smertefri og ubesværet. I begyndelsen var der en trang til hyppig vandladning, men smertefri.
14 dage efter symptomerne indtrådte fik jeg en udposning ved endetarmen, som en hudfold der kunne svie og bløde lidt. Denne har været der siden da, omend den er aftaget lidt i størrelse. Den bløder stadig ind imellem og kan svie og klø lidt.
Jeg har ikke feber eller andet, men føler ind imellem kløe og brændende fornemmelse i nakken og på halsen. Ved ikke om der er nogen forbindelse, eller om det er noget jeg bilder mig ind. Jeg er konstant opmærksom på min krop og de mindste uregelmæssigheder og symptomer.

Mine symptomer i urinrøret ophører når jeg ligger ned. Efter en god nats søvn kan jeg være symptomfri langt op ad dagen. På forskelligt tidspunkt indtræder symptomerne dog igen. Dette forekommer mærkeligt for mig.

På Bispebjerg hospital er jeg blevet testet for klamydia, gonore og syfilis med negativt resultat. De har ligeledes set på udposningen ved enderarmen og konstateret ved syn, at det ikke var herpes. De ville ikke tage prøver for herpes, heller ikke i urinrøret, da de sagde at der skulle være synlige blærer før de kunne teste.

Efterfølgende har jeg været ved egen læge. Hun mente at symptomerne i urinrøret var psykologisk betingede og at udposningen i endetarmen var en hæmoride. Jeg insisterede på en blodprøve for herpes. Denne viste negativt resultat for alle herpestyper. Eftersom jeg fik taget blodprøven over 3 måneder efter min potentielle smitte, mente lægen at jeg ihvertfald ikke havde herpes, da prøven ellers ville have vist udslag for antistoffer. Hun sagde jeg skulle tage det roligt, og ikke være nervøs.

Efter de negative resultater blev mit humør bedre, og jeg følte at symptomerne blev mindre udprægede. Jeg forsøgte at abstrahere fra det og tænke positivt. Mit problem er bare, at jeg ikke kan fornægte, at der stadig er noget der rører sig der nede.

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Er der nogen der kan genkende mit forløb?
Skal jeg insistere på en podning fra urinrøret eller endnu en blodprøve. Jeg har selv diagnosticeret mig med herpes, men min læge er ikke enig.

Thomas

Re: Svien i urinrøret

Indlæg af Thomas »

Det kunne være mig der havde skrevet det du har skrevet. Jeg har fuldstændig de samme symptomer og min læge kan heller ikke fortælle mig hvad der i vejen. Min svien er bare værst når jeg ligger ned og sidder stille.

Jesper40

Re: Svien i urinrøret

Indlæg af Jesper40 »

Jeg har lidt af det samme - mine symptomer startede dog allerede 3 timer efter ubeskyttet oralsex. Til tider føles det også som om, der løber væske ud - men der kommer intet. Jeg er testet negativ for alle kønssygdomme og ved snart ikke, hvad jeg skal gøre. Hører gerne, hvis nogen finder en kur.

leaa96ab
Samaritan
Samaritan
Indlæg: 44
Tilmeldt: 20. jan 2016, 05:45

Re: Svien i urinrøret

Indlæg af leaa96ab »

Hej, jeg har også næsten dagligt lidt af sviende/brændende følelse rektalt og på kønsdelen i halvandet år. (er kvinde, og har haft hsv 2 i ca. 2 år. Jeg har været til flere undersøgelser på bisbebjerg klinik samt specialist i både kønssygdomme og neurologi. Det er vist i mit tilfælde meget aktiv hsv 2 og nerveskade heraf. Har også oversensitivitet genitalt . Har fået en creme udleveret pä Bispebjerg klinik for kønssygdomme, og håber så meget, den kan afhjælpe lidt! Den skulle "bedøve" nervetrådene. Jeg vender tilbage, når jeg har afprøvet dén! Antivirus har afhjulpet generne lidt for mig, men pga. Bivirkninger, vil jeg nok holde op pt. Hilsen Leyla.

Anonym.

Re: Svien i urinrøret

Indlæg af Anonym. »

Jeg har haft det samme... Til sidst fandt jeg ud af at det var mycoplasma genitiales, som minder om klamydia. Lægerne tester ikke for det med mindre man selv spørger til det og ved ikke meget om det. Jeg har både været hos løge, gynækolog, urolog og underlivs fysio, det var først da en bekendt fortalte mig at det kunne være det.

Besvar