Hensigtserklæring

Nogle korte om ord om hvad vi vil med denne side.
Låst
admin
Site Admin
Indlæg: 15
Tilmeldt: 24. jan 2008, 20:02

Hensigtserklæring

Indlæg af admin »

Hvis du har herpes som går i udbrud med jævne mellemrum, har du givetvis søgt på internettet for at finde ud af om der er noget at gøre ved det. Og du har sikkert også spekuleret på dine egne adfærdsmønstre, for at se på om det har noget med din levevis at gøre.

Det er denne sides mål at sprede sådan en viden. Der jo mange som har tænkt over hvordan de forhindre gentagne udbrud. Og der er helt sikkert mange som har gjort sig nogen erfaringer selv. Så kan du finde denne viden, og her kan du dele dine erfaringer.

Der er ingen finansielle interessere bag denne side. Den er alene til, for at give dig nogle nye idéer at arbejde med. Og måtte du finde ud noget som du mener påvirker dine tilbagefald i både positiv og negativ retning, så er håbet at du vil dele denne viden med andre som kan få glæde af denne viden.

Af samme årsag vil du ikke kunne finde nogen information, eller kun meget lidt, om de pharmaceutiske stoffer som lægerne anbefaler. Det er dog ingenlunde et udtryk for en mening om at virker eller ikke virker. Det er blot ikke denne sides formål at belyse et pharmaceutisk stofs gode eller dårlige sider. Det er der en hel industri der tager sig af. Så denne information må du få af din læge.

Der er dog en række kilder som peger på at der er mange andre ting at se på, mht. at bringe hyppigheden af tilbagevendende udbrud ned. Så som adfærdsmønstre og vitamin indtag. Det er det der er fokus på her.

Låst