Aciclodan 800mg.

Forum for søde mennersker med en sær hudlidelse på kærlighedsapparatet
Besvar
Lash

Aciclodan 800mg.

Indlæg af Lash »

Hej! Jeg fik et udbrud i fredags og begyndte på aciclodan 800 mg 3 gange dagligt om lørdagen. På recepten står der jeg kun skal tage det i 2 dage men jeg tog det i 3, da det ikke var gået helt væk endnu. Nu er jeg på 4 dagen, og det gør stadig ondt at røre ved blisterne og det sviger når jeg tisser.. er der andre der har oplevet at pillerne ikke virker ? Eller forventer jeg for meget af dem? Det er noget tid siden jeg har haft et udbrud, så kan ikke huske hvor længe der gik sidst :(

Anonymemig

Re: Aciclodan 800mg.

Indlæg af Anonymemig »

Jeg har fået Aciclovir 800mg af min læge. Tager det så snart jeg kan mærke/se et udbryd og så forsvinder det typisk indenfor 24-48 timer. Såret har skorpe men kan godt tage 1 dag ekstra om at hele.

QAC

Re: Aciclodan 800mg.

Indlæg af QAC »

Du kan godt forvente at der kan gå mellem 1-3 uger før, første udbrud af herpes går helt væk. De efterfølgende udbrud er mildere og tager op til 7 dage før sårene er helt væk.
Jeg anbefaler du får en forebyggende behandling med aciclodan, hvis du fortsat får udbrud de kommende måneder!
Jeg bruger selv E vitamin olie på sårene, for at de heler hurtigere og gør mindre ondt. Når blisterne først er kommet, så går de ikke væk med det samme. Du skal huske at væske hænder før og efter du har rørt ved sårene, så du ikke smitter dig selv andre steder på kroppen. Virussen smitter meget, når du har fået en blister og den brister, så går der 2 dage, hvor den smitter.
Håber det er lidt til hjælp fremover!

Besvar