Herpes uden udbrud?

Forum for søde mennersker med en sær hudlidelse på kærlighedsapparatet
Besvar
Juliealm

Herpes uden udbrud?

Indlæg af Juliealm »

Hej,

Jeg var i USA for lidt over 10 år siden, hvor jeg havde sex med en mand dog med kondom.
En uge efter dette får jeg feber og den værste sviende smerte i underlivet, hvilket står på i 2-4 dage. Denne smerte var forfærdelig og jeg kunne nærmest ikke tisse uden at tude. Jeg tog til en gynækolog som med det samme som sagde at det var herpes og udskrev piller og salve, hvorefter det sådan set gik væk. Jeg fik hverken taget blodprøve eller blev podet (så vidt jeg husker).

Nu er der så gået 10 år og jeg har ikke mærket til det en eneste gang. Fik endda taget blodprøve og en “almindelig sexsygdomstest” for 7-8 år siden som alle sagde negativ (disse taget i Danmark).

Mit spørgsmål er derfor om andre har oplevet at være udbrudsfri i 10 år eller om jeg evt kunne være blevet fejldiagnostiseret.

På forhånd tak!

Vh Julie

_M_

Re: Herpes uden udbrud?

Indlæg af _M_ »

Jeg har ikke haft et udbrud i 4 år, fik konstateret at det var herpes ved en podning. Iøvrigt så huskede jeg heller ikke at jeg blev podet, men det fandt jeg ud af at jeg blev da jeg var hos lægen på et senere tidspunkt.

De almindelige sexsygdomstest (ihvertfald dem jeg kan få fra min læge) tester ikke for herpes... er du sikker på at den blodtest du fik taget testede specifikt for HSV1 og HSV2?

Vædder

Re: Herpes uden udbrud?

Indlæg af Vædder »

Min kæreste er testet positiv for herpes men har aldrig haft udbrud. Jeg selv blev smittet af ham for nogle måneder siden og havde et udbrud hvor jeg bla. Også havde influenza-lignende symptomer og hævede lymfekirtler og voldsomme smerter i underlivet(særligt når jeg var på toilettet) dog har jeg ikke haft udbrud siden

Besvar