Fokusgruppe Interviews/Anonymt

Forum for søde mennersker med en sær hudlidelse på kærlighedsapparatet
Besvar
Jordan23
Indlæg: 3
Tilmeldt: 18. apr 2018, 08:20

Fokusgruppe Interviews/Anonymt

Indlæg af Jordan23 » 18. apr 2018, 08:47

Kære forum, som alle jer andre går jeg og kæmper med herpes og har selv oplevet en del problemstillinger angående sygdommen. Jeg har gået igennem meget af det samme som nogle af de beretninger herinde. Alt lige fra psykiske følgevirkninger til et sundhedsvæsen/praktiserende læge, der nedtoner sygdommen og ikke har informeret om de følgevirkninger, som kan opstå med en kronisk sygdom som herpes, mangel på deciderede støttegrupper, samt en overordnet kost omlægning.

personligt mener jeg at herpesramtes oplevelser hverken belyses eller får nok omtale i medierne/ ofte også fordi det kan være svært at stå frem. Derfor vil jeg gerne sætte fokus på dette ved at opstille et (måske flere) fokusgruppe interview, der først og fremmest giver plads til at snakke om disse ting, under fuld anonymitet selvfølgelig.
Jeg er pt. studerende på Roskilde universitet, men ved endnu ikke helt om interviewet skal bruges til en artikel eller i et større projektarbejde.
Fokusgruppen vil foregå i København, men da ideen stadig er på begynderstadiet er dette ikke indsnævret til en specifik adresse/lokaler eller tidspunkt endnu.

I første omgang vil jeg gerne høre om der vil være opbakning til dette?
I er meget velkommen til at skrive til mig personligt, eller efterlade en kommentar i tråden.

Rigtig go' dag :)

leaa96ab
Helgen
Helgen
Indlæg: 51
Tilmeldt: 20. jan 2016, 05:45

Re: Fokusgruppe Interviews/Anonymt

Indlæg af leaa96ab » 19. apr 2018, 20:40

Hej Jordan23 ! Det var et fantastisk fint initiativ! Tak <3 Og ja, er 100% enig med dine erfaringer! Jeg melder mig hermed til, kan du regne med! Er du studerende i kommunikation ved RUC ? Tænkte,du så evt har kontakt til journalister, medier ? Tror,du læste mit indlæg om min erfaring med at skulle have medvirket i DR's Sundhedsmagasinet. At man først accepterede jeg kunne være anonym i en grad, for derefter, efter interviewet,at bryde aftalen, hvilket var umädeligt härdt for mig. Synes derfor,det er et rigtig godt tiltag,at du foreslår anonymitet. Tror,at langt flere vil melde sig! Kh. Leyla

Jordan23
Indlæg: 3
Tilmeldt: 18. apr 2018, 08:20

Re: Fokusgruppe Interviews/Anonymt

Indlæg af Jordan23 » 22. apr 2018, 21:05

Hej Leyla,
Er rigtig glad for du har lyst til at bakke op omkring projektet. Jeg læser dog ikke kommunikation, men har gode erfaringer med projektskrivning.
Det kommer til at være et 'hobby' projekt ved siden af min almene skolegang derude, men går efter at få det udgivet i et videnskabeligt forum først og fremmest og selvfølgelig medierne hvis muligt.
Ja jeg læste godt din oplevelse med DR, hvilket jeg tænker må have været rigtig hårdt for dig.
Måske bliver det dog ikke fokusgruppe interviews, der kommer i fokus, men derimod flere individuelle. jeg har også forståelse for at folk måske er påpasselig med at stå frem foran flere fremmede. men tænkte det vil være lettere da vi er i samme båd.
Jeg giver lige emnet her 1-2 ugers tid, hvis der skulle være nogle flere der kommer på banen. Ellers overvejer jeg at spørge folk individuelt.

leaa96ab
Helgen
Helgen
Indlæg: 51
Tilmeldt: 20. jan 2016, 05:45

Re: Fokusgruppe Interviews/Anonymt

Indlæg af leaa96ab » 29. apr 2018, 06:07

Hej igen Jordan23. Undskyld lidt sen respons, -men er igen meget enig! Synes er bedst med individuelle interviews! Jeg vil meget gerne hjælpe dig, så vidt muligt ! Ja, var meget drænende psykisk med DR. Følte mig misbrugt i dén grad. Tre mødte op hos mig. Blev filmet mv. Var meget intenst. Jeg mistede al håb om at gøre det igen... Derfor blev jeg så glad for din skrivelse <3 Har nu forsøgt at sende min mail til dig i pb, da jeg meget gerne vil hjælpe dig, så vidt muligt og tjekker ikke altid herinde hyppigt.. Men den blev vist ikke sendt. Kh. Leyla Opdateret: da du nu har min mail,har jeg slettet den fra min skrivelse hér.

Besvar