kosntante nervegener

Forum for søde mennersker med en sær hudlidelse på kærlighedsapparatet
Besvar
gæsten

kosntante nervegener

Indlæg af gæsten »

Hej Alle

I slut december 2016 blev jeg testet for ALLE slags kønssygedomme, da jeg fik et par røde flade pletter på penis. Alle tests kom tilbage negativ.
Kort efter begynder mit nuværende smertehelvede.
Jeg blev selvfølgelig podet for herpes over flere gange (alle negative), og fik taget en blodprøve for at tjecke om jeg havde antistoffer i kroppen. Blodprøven viste at jeg antistoffer for Hsv1 og Herpes Zoster, men de beviser jo bare bare at jeg på et eller andet tidspunkt har haft skoldkopper(Herpes Zoster), og forkølelsessår kan jeg ikke udelukke, kan simpelthen ikke huske om jeg har prøvet at have dem som barn (Er 42 år nu).
Jeg har næsten fra starten af mistænkt herpes for at være synderen, hvis man googler vil man finde mange andre med mine symptomer.
Mine inderlår "brænder" praktisk talt fra jeg vågner til jeg går i seng. Mine underben sitre og fødderne føles af og til følelsesløse. Jeg har et bestemt sted på ryggen i venstre side, der "blusser" op, og følelsen beskrives nærmest som der er en der holder et brændejern mod min ryg, dette er dog ikke konstant. Jeg har en let prikken i hovedet og i hovedbunden og i mine arme føles det tit som om jeg bliver prikket på et blåt mærke. Alt dette startede en månedes tid efter de 2 røde prikker på penis blev opdaget.
Jeg har været ved neurolog, jeg er blevet MRscannet, men min krop skulle være ganske sund. Mine egen læge har svært ved at kæde mine nervesmerter sammen med Herpes, da jeg ikke får nogen karakteristiske blister.
Jeg har været på en Aciclovir kur 2 uden den store forskel. Jeg spiser dagligt longovital, C-vitamin, D-vitamin og Lysin, også uden den store forskel.
Jeg har så læst på nettet om andre der har haft held med få en sprøjte med Zostavax vaccinen, hvor det har taget næsten alle deres nervegener, mange andre har dog ikke haft noget held med den. Jeg har selv bestilt tid til at få en om en uge, så det er jeg meget spændt på.

Jeg har nu haft generne i godt 9 måneder, og jeg kan mærke hvordan det har tæret på min psyke.
Jeg ved der er andre med de samme gener som mig, andre som kæmper den daglige kamp, heldigvis andre hvor det er gået i sig selv igen.

Vil i ikke være rigtig søde at dele jeres oplevelser i denne tråd, hvordan i har gjort for at bekæmpe det, hvor lang tid i har haft det, eller havde det.

Skriv for pokker :-)

Pige

Re: kosntante nervegener

Indlæg af Pige »

Hej

Jeg har også været igennem et længere forløb, hvor hverken podning eller blodprøve viste tegn på herpes. Og jeg har heller ikke haft karakteristiske blister, bare et par mærker, som min læge diagnosticerede som små barber-skader. Først nu 6 måneder efter mine symptomer begyndte viser blodprøven positiv for HSV-2, desværre.

Jeg har daglige smerter i underlivet, som jeg også anser som nervesmerter. De er blevet mildere over de seneste 6 måneder, men er der stadig hver dag. Kun lige når jeg vågner om morgenen, kan jeg ikke mærke noget til dem. Havde også en periode med prikken i hovedbunden og kløe på arme og ben. Tror dog at det var acyclovir, der var skyld i dette, da det stoppede, da jeg stoppede med medicinen. Acyclovir havde, som hos dig, heller ingen effekt på mine smerter.

Jeg har desværre ingen løsning på problemet, men vil meget gerne høre om du har effekt af vaccinen.

Håber at generne mindskes eller helt forsvinder for os begge med tiden :)

Hilsen mig

gæsten

Re: kosntante nervegener

Indlæg af gæsten »

Så var jeg inde og få min Zostavax vaccine i går. Dagene inden var mine symptomer faktisk på det laveste i de 9 måneder jeg har haft dem :-/
Umiddelbart tror jeg det har sat lidt gang i symptomerne igen, da jeg har er på det samme sædvanlige niveau.
Vaccinen er jo en mild skoldkoppevirus man får ind i kroppen for at sætte immunforsvaret igang med at bekæmpe den, så jeg forventer heller ikke nogen mirakler den første uges tid. Indtil videre er det kun pengepungen det er gået ud over, da den desværre er for egenbetaling (1650,-), men jeg betaler glædeligt for at slippe af med de skide gener.
Jeg skal nok holde jer opdateret når der er gået et par uger.
Vh

Rocky Island
Indlæg: 1
Tilmeldt: 8. okt 2017, 10:12

Re: kosntante nervegener

Indlæg af Rocky Island »

Noget nyt ???

gæsten

Re: kosntante nervegener

Indlæg af gæsten »

Hejsa

Så er det små 3 uger siden jeg fik vaccinen. Umiddelbart syntes jeg ikke der er de store ændringer i mine nervegener, bortset fra den prikkende fornemmelse i hovedbunden er forsvundet, så har jeg stadig nervegener i benene. Jeg har kontakt med andre på en anden side som kunne informere mig om, at flere af dem først oplevede ændringer efter 3 måneder. De er gået fra ubehagelige nervegener og udbrud 1-2 gange pr. måned, til at være fri for nervegener og ingen udbrud. Den ene er 2 år siden han mærkede til herpes.
Jeg er fortrøstningsfuld, og lader tiden vise om den vil have nogen effekt på mig. Jeg har desværre også kendskab til folk som ikke har oplevet nogen som helst virkning, men krydser fingre.
Jeg skal nok opdatere med en 3 ugers mellemrum.

ARR

Re: kosntante nervegener

Indlæg af ARR »

Jeg er glad for at læse, at der er andre end mig der har haft blandede oplevelser med lægerne. For man kan hodt føle sig lidt magtesløs. For mit vedkommende startede det for to mndr siden, med feber og jeg var sløj. Fik udslæt fra øjenbryn og ned over øjenlåg,bittesmå bærer som dog var lidt atypiske.Lidt op i panden og kun på højre side. Efter 10 dage med kløe og undren, gik jeg til læge som konstaterede herpes zoster. Fik Acaclovir intensiv fordi det sad, sidder om øjet. Var til øjenlæge som også sagde god for HZ. Efter en måned uden megen ændring- sygemeldt, da jeg var træt som et alderdomshjem og havde kløe, brændende fornemmelse om øje, ondt i hovedet fik jeg udslæt også på venstre øje. Havde småfeber, var sløj og kontaktede lægevagt. Blev sendt på skadestue da det var weekend, fik medicin med besked om at gå til egen læge mandag. Hun stoppede medicin, sendte mig til hudlæge som var skeptisk ift diagnosen fordi det nu var på begge sider, og tog et skrab. Gav mig Valaclovir med besked om, at det måtte være rosacea hvis medicin ikke hjalp. Jeg er skeptisk, da jeg nu efter 8 uger stadig har meget udslæt der klør og svier om øjnene, ondt bag øje, er megatræt og har nu fået tetracyklin med besked om at det må være en afart af rosacea.Men hudlægen er ikke helt sikker, dog afviser hun alligevel herpes z. Laboratorietesten var negativ ift herpes, så derfor hendes konklusion. Jeg må indrømme, det kunne være rart med en læge der ville erkende hun var på bar bund og måske søgte hjælp og info hos f.eks. kolleger. Jeg tror ikke på rosacea, kan jo læse i forskellige fora, at der er mange udgaver af herpes zoster. Jeg har tidligere haft herpes 1 i ansigt, og jo altså skoldkopper meget slemt som teenager. Det er så nu, jeg overvejer andre behandlingsformer. Tak for jeres indlæg, det er rart at vide man ikke er den eneste der oplever vildrede hos lægerne.

gæsten

Re: kosntante nervegener

Indlæg af gæsten »

Det er en træls situation du har med dit udslæt omkring øjnene.
Der er ingen tvivl om at lægevidenskaben ikke rækker særligt langt ift herpes og dens mystiske og finurlige måder at give sig til udtryk på
Jeg har endnu ikke mødt en læge som ville erkende at at herpes godt kan give sig til udtryk på andre måder end de karaktaristiske blæner. Derimod vil man på andre(udenlandske sider) se at flere læger anerkender at herpes ikke er så simpel, som de altid har gået og troet.

Med hensyn til min vaccination (Zostavax) så har jeg jo lovet at update hver 3 uge.
Status er nu at mine nervesmerter ikke er så udtalte længere, de er der stadigvæk, men ikke på samme niveau som tidligere. Jeg vil faktisk sige at der er dage hvor jeg ikke mærker noget til det, og det er fandeme dejligt. Det psykiske aspekt spiller naturligvis også en stor rolle, og med det mener jeg at det fylder ikke nær så meget i hverdagen som det gjorde tidliger, netop fordi man ikke mærker så meget til det længere. Jeg er ved godt mod og tror faktisk på nu, at vaccinen er begyndt at have sin virkning.

Der er også kommet (eller kommer meget snart) en ny vaccine, også for herpes zoster. Den bliver meget snart frigivet i Canada, til at starte på. Den hedder "Shingrix" og skulle være 20 x kraftigere end Zostavax. Jeg er i jævnlig kontakt med andre lidelsesfæller på et et andet forum, deriblandt flere Canadier, som vil prøve vaccinen af med henblik på at fjerne deres nervesmerter og nedbringe udbruddene.

Jeg har snakket med 2 forskellige læger herhjemme, og de er helt udeforstående over man tror at en vaccine for herpes zoster vil have nogen som helst effekt over herpes 1 og 2, men der er utallige historie på nettet der bekræfter det modsatte, det skal dog siges at der også er nogen der ikke har fået nogen effekt ud af det. Men kæmper man med nervesmerter på daglig basis, så når man bare til et punkt, hvor ALT der bare har en lille chance for at virke, skal prøves.

God weekend til alle.

Besvar