Læger!

Forum for søde mennersker med en sær hudlidelse på kærlighedsapparatet
Besvar
Tailfeather
Indlæg: 8
Tilmeldt: 21. nov 2010, 16:48

Læger!

Indlæg af Tailfeather »

Har haft herpes i mange år efterhånden. Mine udbrud er ikke længere uudholdelige, men da jeg er i fast forhold med en ikke-smittet tager jeg valaciclovir lige så snart jeg kan mærke noget, for ikke at smitte min kæreste. Jeg undgår naturligvis også sex i de perioder. Han ved hvad det er og hvad det drejer sig om.

I sidste uge mærkede jeg et udbrud på vej, og kontaktede min læge elektronisk for at bestille en fornyelse af min recept. Jeg har fået den recept, også hos ham, ved bare at ringe ind og bestille den.

Men denne gang, vil han ikke udskrive den uden "kontrol". Han kan ikke kontrollere noget endnu, da det ikke er et synligt udbrud. Så jeg skal med andre ord vente til jeg er ved at gå til over et fuldt udbrud, og tage hele vejen ind til min læge og sprede ben for at kunne tage en medicin, som hvis jeg havde haft den nu, have fjernet udbruddet inden det var i fuldt flor.

Jeg spurgte sekretæren, om det skal være sådan hver gang fra nu af, og hun svarede at det må jeg tale med lægen om.. Med andre ord, ja, det skal jeg.

Den læge gør det da absolut ti gange værre for mig at være i udbrud. Jeg er edderspændt rasende!!!

Så nu spørger jeg herinde: Er der andre læger der gør det samme, for en eksisterende, velkendt lidelse? Altså, skal I andre der har fået medicin for det førhen uden problemer, nu også ind og tjekkes hver gang?

Felicia

Re: Læger!

Indlæg af Felicia »

Hej Tailfeather
Det lyder da som om han ikke forstår, at herpes er noget man får igen og igen!

Jeg har heldigvis ikke været ude for det. Når du får en recept vil den typisk blive skrevet til fem gange, ellers bed om det. Og jeg sørger altid for at have til et par gange i huset.

Kan godt se dit indlæg er nogle måneder gammelt, men jeg er først lige blevet oprettet. Jeg håber din læge er blevet mere fornuftig over disse måneder.

Mvh

Besvar