Hvor sikker er en podning

Forum for søde mennersker med en sær hudlidelse på kærlighedsapparatet
Besvar
Nymand
Indlæg: 1
Tilmeldt: 28. jan 2017, 15:55

Hvor sikker er en podning

Indlæg af Nymand » 28. jan 2017, 16:08

Jeg kunne godt tænke mig at høre jeres vurdering af hvor sikker en podning er.
Jeg fik en rødlig nuance på penis som udviklede sig til 3 røde flade pletter. Gik til lægen som kørte en vatpind rundt på penishoved og skaft. Prøven viste negativ for både herpes 1 og 2.
Nu snart 3 måneder efter ser penis helt normal ud, men der er en trykkende/brændende fornemmelse i min penis som dukker op flere gange om dagen. Jeg er blevet tjekket for ALT og er ikke testet positiv nogen steder.
Mit spørgsmål går egentlig på følgende:
1) hvis herpes ikke er i udbrud kan man så godt nøjes med at blive podet med en vatpind uden på penis, og stole 100% på resultatet ?
2) ifølge min efterforskning, bliver herpes dna testet, og det må vel være meget effektivt ?? Nogen der kan/vil bekræfte det ??

alpha
Indlæg: 2
Tilmeldt: 8. feb 2017, 11:47

Re: Hvor sikker er en podning

Indlæg af alpha » 8. feb 2017, 11:53

Hvis herpes IKKE er i udbrud, så kan en podning ikke vise det. Det kan ikke være svamp du har måske?

tjumba10

Re: Hvor sikker er en podning

Indlæg af tjumba10 » 8. feb 2017, 20:23

Nej jeg er også blevet testet for svamp. I dag til middag fik jeg en tynd rød streg på 2 cm og jeg syntes jeg kunne se små blære (jeg er ved at blive sindsyg af det her), den sad ca 1 cm under penishovedet. Men allerede her til aften ser den ud til være på retur igen. Hvis det var herpes, vil det så gå så stærkt ? Jeg har bestilt tid ved lægen i morgen til en blodprøve samt en ny podning.

Beta

Re: Hvor sikker er en podning

Indlæg af Beta » 10. feb 2017, 12:30

Nej, herpes udbrud forsvinder ikke bare så hurtigt igen.. hvertfald ikke uden behandling :)

tjumba10

Re: Hvor sikker er en podning

Indlæg af tjumba10 » 10. feb 2017, 14:51

Tak for hurtig svar Beta :-)
Jeg er selv i tvivl om det kan være herpes G jeg har. Jeg er bare ved at blive skør i bolden af det her. Jeg har haft de her underlige symptomer i 3 måneder nu. Det startede med en flad rødlig plet/nuance på skaftet (havde ingen andre symptomer). Efter ca 1 månede til halvanden kom der 3 dybrøde flade pletter på penishovedet, De var ikke ømme, ej heller væskede de. Jeg fik en binyrebarkhormon creme at smøre med og væk var de på 2-3 dage. Jeg har bare siden haft en underlig fornemmelse flere steder i skridtet. Nogle gange føles jeg øm på inderlårene, nogle gange føles det som om at penishovedet er irriteret af et eller andet. Jeg er blevet testet for følgende: Klamydia og gonore 2 gange, syfilis og hiv 2 gange, hepatitis 1 gang,svamp og mycoplasma 1 gang. 2 podninger for herpes (dog har jeg ikke haft nogen væskende sår). Alle tests har været negative. Nu var jeg så ved lægen i går og få taget en blodprøve for at se om jeg har herpes antistoffer, så der går lige et par dage inden svar.
Men hvordan skal jeg forholde mig til svaret på blodprøven ??
80-90 % af befolkningen render jo rundt med herpes 1 i kroppen (så chancen for at jeg har den er jo pænt stor) 20-25% render rundt med herpes2 i kroppen, så hvis den nu viser negativ kan jeg så slå den sygdom ud af hovedet og konstatere at jeg ikke har herpes 2 ??
Alle svar og egne symptomforløb/historier er meget velkommen.

tjumba10

Re: Hvor sikker er en podning

Indlæg af tjumba10 » 10. feb 2017, 14:57

Manglede lige lidt spørgsmål:
Er man i tvivl hvis man som mand har herpes på sin penis eller omme bagi ? ER det smertefyldt med mange eller enkelte blæner ?
Nu siger nettet jo en masse når man googler, men jeg syntes tit det er misvisende, så derfor fortrækker jeg andres erfaringer.

Besvar