Cannabis olie

Forum for søde mennersker med en sær hudlidelse på kærlighedsapparatet
Besvar
missh

Cannabis olie

Indlæg af missh »

Hej
Jeg har været smittet i ca. 6 år og jeg har prøvet alverden for at finde noget der virker for mig. Jeg er slem ramt, har i lange perioder slet ingen pause fra det. Og når jeg endelig har en periode uden udbryd vare det max 14 dage. Jeg har prøvet at holde mig fra bestemte fødevare, spist lysine, spiser (stadig) aciclovir i lange baner. Echinaforce har egentlig også været okay for mig at bruge, men ikke til at forbygge.
Intet har rigtig vist sig at have en god effekt. Jeg fik i sidste uge en slemt udbryd og havde besluttet mig for at prøve cannabis olie. Jeg har smurt det på selve blærerne og fået 3 dråber under min tunge morgen og aften. (Det optages hurtigere under tungen) Og det har kun taget mig 4 dage for næsten at være symptomerfri og jeg har nærmest være smertefri. Så jeg er spændt på hvilken effekt det har for mine fremtidige udbryd.

Er der andre der har erfaringer med cannabis olie?

Mange hilsner
missh

leaa96ab
Samaritan
Samaritan
Indlæg: 44
Tilmeldt: 20. jan 2016, 05:45

Re: Cannabis olie

Indlæg af leaa96ab »

Hej, jeg har før ville spørge, hvordan det går dig? Om cannibisolien har positiv effekt.. ? Jeg har ikke prøvet selv, men har som du, også prøvet mange ting,da jeg nu pä femte år har stadig tiltagende udbrud og fået nerveskader vaginalt. Jeg er i tvivl, om jeg har räd til cannabisbehandling, da jeg har hørt fra andre smertepatienter,at det er dyrt ? Jeg vil meget gerne høre, hvordan det har virket for dig, hvis du ser dette og vil skrive <3 Bedste hilsener, Leyla.

missh

Re: Cannabis olie

Indlæg af missh »

Hej Leyla.

Jeg beklager jeg ikke har set din besked før.
Jeg havde desværre ingen succes med olien. Det blev faktisk værre af det. Så med min erfaring virker det ikke, men derfor kan det stadig virke for andre. Vi er alle forskellige.
Jeg har i dag haft kronisk herpes i 2 år og leder stadig efter mirakel kuren, men jeg tror desværre ikke den findes. Jeg er netop blevet undersøgt på sygehuset, men som lægen sagde et godt immunforsvar (hvilket jeg har og blevet tjekket) og stress er alfaomega for at have færre udbrud. Jeg har fået recept på en smertestillende creme jeg kan smører mig med, så jeg er mindre smertefri. Så jeg på jagt efter noget andet som muligvis kan hjælpe.
Er ked af at høre du har fået nerveskader, men håber du i dag har fundet noget der virker for dig og får færre udbrud.

Kærlig hilsen
missh

Besvar