Herpes 2. Nyt udbrud ????

Forum for søde mennersker med en sær hudlidelse på kærlighedsapparatet
Besvar
Maria2410

Herpes 2. Nyt udbrud ????

Indlæg af Maria2410 » 14. maj 2016, 10:37

Jeg fik for 14 dage siden mit første, og meget slemme udbrud. Mange smerter, og blære i urinrøret som gjorde det utrolig smertefuldt at tisse. Og oveni det, ca 20 blære på skamlæberne og skede indgangen. Det brændte frygteligt over det hele, og måtte behandles 2 gange 5 dage.
Det har nu været væk i 1 uge. Men føler en lidt brændende fornemmelse dernede igen, og tyngen når jeg tisser. Dog er der ingen blære eller sår.
Kan det være et nyt udbrud, eller måske en omgang svamp ???
Kommer der ALTID blære ved et udbrud ???

leaa96ab
Helgen
Helgen
Indlæg: 51
Tilmeldt: 20. jan 2016, 05:45

Re: Herpes 2. Nyt udbrud ????

Indlæg af leaa96ab » 16. maj 2016, 09:52

Hej! Er ked af,du har lidt sådan. Jeg har selv herpes 2. Jeg har oplevet at have svie/brændende kløe i området efter decideret udbrud. Min læge har sagt,at virus godt kan være aktiv uden at forårsage decideret udbrud. En specialist i kønssygdomme sagde også,at den vaginale flora kan irriteres lettere med herpes.. Jeg troede først, det var et ekstremt angreb af svamp, men da jeg kom canesten creme derned, sved det kun mere.. Jeg har haft en vis gavn af blot vivig vagitorier og lign. Jeg mä dog indrømme,at jeg selv stadig leder efter noget, der lindrer min brændende kløe/svie.. Yogurt har kølet og skabt hurtig lindring for mig, men ja, er lidt besværligt.. For det meste aftager dette med tiden, og de fleste, har det kun i starten af infektionen. Jeg håber, du er en af dem <3 Jeg skriver igen, hvis/når jeg finder noget meget effektivt mod denne ubehagelige medfølgende herpesgene! De bedste tanker,Leyla

Besvar