Herpes Simplex Virus 2

Forum for søde mennersker med en sær hudlidelse på kærlighedsapparatet
Besvar
Per
Indlæg: 2
Tilmeldt: 28. mar 2016, 18:17

Herpes Simplex Virus 2

Indlæg af Per » 28. mar 2016, 19:13

Hej alle. Jeg er ligesom så mange andre blevet smittet af herpes type 2, og mit spørgsmål er.

Har haft 2 udbryd nu på penis, men som sagt vil nummer to udbrud ikke forsvinde selvom jeg har taget zovir. Kan se det ikke er et nyt udbryd, så vil spørger jer om, der er nogen der har oplevet det samme og hvad med kan gøre?

leaa96ab
Helgen
Helgen
Indlæg: 51
Tilmeldt: 20. jan 2016, 05:45

Re: Herpes Simplex Virus 2

Indlæg af leaa96ab » 29. mar 2016, 02:06

Hej Per. Har haft type 2 i knap 3 år. Mange afhjælpes med konstante udbrud af at tage medicinen i nogen tid, f.eks 6 mdr. Hjalp mig lidt. Man kan ogsä tage kosttilskudet LYSIN og/eller Longo Vital ,som b.la Bispebjerg klinik også anbefaler. Ligeledes har de anbefalet zink salve. Det er meget individuelt, hvad og hvis noget afhjælper mange udbrud/andre symptomer på en længerevarende aktiv virus. Kostomlægning kan ogsä afhjælpe, men har dog ikke selv lige haft overskud til at afprøve dette. Gär ud fra,at er nylig smitte? I så fald kan aktiv virus som regel aftage meget med tiden. Om man har type 1 før type 2 smitte, kan ogsä betyde noget for symptomerne, (- har selv kun type 2). Er selv hårdt ramt, siden smitten, og er svært at være tålmodig, synes jeg.. :-) De bedste hilsener, Leyla.

Emily20

Re: Herpes Simplex Virus 2

Indlæg af Emily20 » 18. apr 2016, 04:05

Hej Per.
Jeg fik mit først HSV udbrud da jeg var 16 og døjede lidt frem og tilbage og fik den gang nogle meget stærke piller mod det. Ikke de samme som jeg for i dag men nogle dyre nogle der kunne slå det ned. Et halvt år efter og med ny kæreste oplevede jeg at et angreb med to knopper ikke ville gå væk. De mærkede meget som det havde gjort før, men væskede ikke. Gik til lægen og fik (tro det eller ej) konstateret kondylomer :shock: for nok var det slemt nok at skulle leve med HSV. Men nu fik jeg sgu en sygdom mere. :cry:
Min pointe er. Gå til lægen og få det tjekket. For det kan være noget andet end HSV - også selv om at det ligner. (Hvis du ikke allerede har gjort det)

I forhold til HSV vil jeg gerne give et råd der har gjort kæmpe forskel for mig. - en lidt over set faldgruppe. Dæk dig til i solarie. Sol provokere det til at gå i udbrud.

Besvar