kroniske neurologiske smerter ved hsv 2

Forum for søde mennersker med en sær hudlidelse på kærlighedsapparatet
leaa96ab
Helgen
Helgen
Indlæg: 51
Tilmeldt: 20. jan 2016, 05:45

kroniske neurologiske smerter ved hsv 2

Indlæg af leaa96ab » 7. feb 2016, 02:14

Hej!

Jeg har haft hsv 2 i ca. 2 år, og har som følge desværre fået nervebetændelse i kroppen, som dog primært kønsdel og ben. Jeg søger at skrive med andre, der er påvirket sådan af hsv 2 eller hsv 1 genitalis, trods nervebetændelse dog mest ses ved hsv 2, så vidt jeg ved. Jeg har fået anbefalet morfin pga de daglige nervesmerter, men vil helst undgå det.. Derfor vil jeg spørge om hvad I med vedvarende nervesmerter evt har gjort istedet for smertestillende? Kh. Leyla.

Gæst

Re: kroniske neurologiske smerter ved hsv 2

Indlæg af Gæst » 8. maj 2016, 16:24

Jeg er ked af at du lider så meget af nervesmerter. Jeg ved tilfældigvis lidt om det, da jeg selv stadig lider lidt af det efter 4 måneder med HSV2.

Jeg har lavet utroligt meget research og snakket med forskellige eksperter rundt omkring i verden, for at få den mest præcise info omkring det. Her er hvad jeg har fundet ud af:

Nervesmerterne som er forårsaget af herpes, kaldes også PHN (postherpestisk neuralgi). Ca. 30% af folk der får herpes genitalis, vil i højere eller mindre grad også opleve PHN. Hos 80% af dem der får PHN som følge af herpes, vil det forsvinde af sig selv.. Det kan dog tage flere måneder og i nogle tilfælde flere år. Det er meget få mennesker der udvikler kroniske nervesmerter.. Og det ses kun hos dem der intet gør for at behandle deres herpes (dvs. Hverken bruger antiviral medicin eller andre alternativer).

Jeg har korresponderet lidt frem og tilbage med en ekspert som bor og praktiserer i Canada. Han har specialiseret sig i at hjælpe folk med herpes, og har selv haft det i 25 år. Du kan jo prøve at google ham -Christopher Scipio hedder han. På hans hjemmeside står hans email adresse. Han svarer hurtigt på emails og vil rigtig gerne hjælpe.

En anden mulighed er at prøve en urt der hedder hyperisince. Du kan også google og læse om det hvis du vil, og så vil du opdage at det har fået mange gode reviews. Jeg har selv lige bestilt det gennem et firma der hedder biogetica.

En sidste ting du kunne prøve, er at købe noget probiotika/mælkesyrebakterier. Jeg læste om en kvinde der fik meget ro på sit PHN ved at tage disse.. - og så skulle yoga vidst også være effektivt (har jeg dog ikke selv prøvet endnu).

Det er virkelig øv at skulle slås med både herpes udbrud og nervesmerter, og jeg kender virkelig godt følelsen -men der er mange ting man kan gøre for at afhjælpe det, så det er bare noget med at prøve indtil man finder noget der virker.

Knus

Gæst_2

Re: kroniske neurologiske smerter ved hsv 2

Indlæg af Gæst_2 » 19. sep 2016, 10:05

Til gæst.

Kunne godt tænke mig at få en uddybning på dit svar. Nu siger du, at det kun er få mennesker, som udvikler kroniske nervesmerter, og det kun er hos dem som intet gør for at behandle det. Nu har jeg haft nervesmerter i 4 år og lægerne har aldrig ment at det var noget med herpes at gøre. Derfor har jeg kun for en kort stund brugt antiviral medicin (som ikke hjalp) og efterfølgende blot taget multi-taps. Så jeg har altså kroniske nervesmerter nu, hvis jeg ikke har prøvet at forhindre det noget mere ?

Jeg sidder nu og tænker, at jeg bør gå igang med en langtidsbehandling i form af antiviral medicin, hvis jeg i følge din research skal prøve at komme det til livs. Eller måske er det bare for sent ?

Jeg er virkelig frustreret over, at det virker til, at mange læger er uvidende på dette område, og at det altså går ud over patienter, der muligvis kunne have forhindret eller forbedret sin situation.

Har du haft noget held med hyperisince ?

leaa96ab
Helgen
Helgen
Indlæg: 51
Tilmeldt: 20. jan 2016, 05:45

Re: kroniske neurologiske smerter ved hsv 2

Indlæg af leaa96ab » 23. sep 2016, 02:37

Hej :-) jeg har ikke fået vendt tilbage til min tråd, undskyld! Tak for al info i første kommentar! Jeg har læst det samme,da også før har forsøgt at informeres,da min læge og neurolog ikke var særlig oplysende. Den alternative behandling ville jeg rigtig gerne prøve,men er al for dyr for mig pt. Men ja, hører også meget gerne, hvis det virker! Min tilstand med nervebetændelse er uforandret, dog har jeg desværre fået udbrud på læben og øjet , som har medført nervesymptomer også i mit ansigt nu. Jeg skal nævne,at jeg forud og hurtigt efter diagnosen, indtog daglig antiviral medicin i knap et år samt div. Vitaminer og kosttilskud. Jeg tror derfor ikke,at det handler om,at det er for sen igangsættelse af behandling. Jeg tror mere,at nogle rammes hårdere end andre. Jeg har læst meget om en mulig årsag hertil, som det danske sundhedsvæsen dog heller ikke er meget informeret om. Mange undersøgelser i b.la USA har kunne påvise,at har man ikke Hsv 1 før man smittes med Hsv 2, kan man netop udvikle nervebetændelse samt rammes hårdere mht. Udbrud (især kvinder). Hsv 2 er årsag til talrige neurologiske lidelser pä verdensplan (se JAMA NETWORK, HSV-2 via google). Jeg tænker, om I ved, at I kun har Hsv2 og ikke har Hsv 1, som jeg ? Kh. Leyla.

leaa96ab
Helgen
Helgen
Indlæg: 51
Tilmeldt: 20. jan 2016, 05:45

Re: kroniske neurologiske smerter ved hsv 2

Indlæg af leaa96ab » 23. sep 2016, 02:46

Ps. Mælkesyre indført vaginalt har lindret en del for mig, men da nogle nervesmerter hos mig er dybe, kan det ikke afhjælpe helt. På Bispebjerg klinik for kønssygdomme kan man visiteres til at få behandling med en nervebedøvende creme. Den kan jeg klart anbefale, men virker kun medens man behandler med den. Mine nerveskader på kønslæber og klitoris har medført en besynderlig permanent hyperfølsomhed udover lejlighedsvis smerte, sä den har virket godt for mig. Men den sløver en del.

Bergen
Indlæg: 2
Tilmeldt: 12. sep 2016, 08:28

Re: kroniske neurologiske smerter ved hsv 2

Indlæg af Bergen » 4. okt 2016, 19:06

Leyla- gå til liveherpesvaccine.com og rationalvaccines.com. Dr William Halford. Det kommer en stor pressekonferanse i Chigaco om to uker. Følg med og få styrket håp om at vi snart ikke skal lide mer.

Gæst

Re: kroniske neurologiske smerter ved hsv 2

Indlæg af Gæst » 9. okt 2016, 08:55

Kære Gæst_2

Der er nu gået lidt over 9 måneder siden jeg fik mit første udbrud af HSV 2 og jeg har været igang med hyperisince fra biogetica.com, hvilket desværre ikke rigtig virkede som håbet (i hvert fald ikke på mig). Til gengæld var firmaet utrolig søde og hjælpsomme, og de har en chat linie som er åben 24/7 og er gratis. her kan man snakke med lægerne og stille spørgsmål når somhelst på døgnet.

Jeg er i forebyggende behandling med 400 mg aciclovir to gange dagligt, og det holder udbruddene væk, men jeg har stadig lidt nervesmerter. Jeg betragter dem ikke som kroniske, da de kommer og går lidt, og er ikke altid det samme sted. Desuden har de aftaget en del i styrke.

Derudover har jeg fundet en terapi form der kaldes "breathwork/rebirthing" som har hjulpet mig meget, både med nervesmerterne, men også med den psykiske del.
Hele konceptet for denne terapi, er at frigøre negative tanker og følelser der er lagret i det underbevidste og i kroppens celler. Samtidig sker der det når vi trækker vejret bevidst, at vi forhøjer niveauet af oxygen i kroppen, hvilket styrker vores immunforsvar..min terapeut er fra USA og giver mig sessions gennem telefonon. Hun har selv haft herpes (meget voldsomt) og får aldrig udbrud længere. Hun er faktisk blevet testet negativ for det hos lægen!

Efter at have prøvet mange ting der ikke virkede (urter, diæter, natur medicin osv..) blev det klart for mig at jeg var nødt til at tage en ny approach og overveje om det er noget der skal heales indefra. Jeg tror på at alle sygdomme kan helbredes, og at de ikke forsvinder før du har fundet roden til deres opståen. Kroppen kommunikerer til os, og det kan være svært at forstå hvad den prøver at sige.. Men det nytter ikke noget at blive frustrerede og prøve at bekæmpe den. Vi må finde metoder hvorpå vi kan lytte til kroppen og samtidig omprogrammere vores negative tanke mønstre.

Jeg læste én af Louise L. Hay's bøger en aften, og allerede dagen efter, var mine smerter ikke lige så voldsomme. Det gav mig et hint om at det hele starter i vores sind og tanker. der er folk som har haft ét enkelt udbrud af herpes, og aldrig fået det siden. Der er også folk som har været udsat for smitte, men som aldrig er blevet det.. Det er jo besynderligt, når andre lider af det dagligt!

At anskue sygdomme fra et metafysisk standpunkt, giver absolut mest mening for mig! jeg har bestilt en bog af en kvinde der hedder Evette Rose der hedder "metaphysical anatomy" hvor hun (lidt ligesom Louise Hay) beskriver forskellige sygdomme og den typiske årsag til dem. Jeg har emailet med hende, og har også tænkt mig at bestille en skype session med hende. På et tidspunkt vil jeg gerne nå til et punkt hvor jeg ikke længere behøver medicinen men jeg er tålmodig med mig selv og anskuer situationen som en vigtig lærings process i mit liv. Jeg har allerede lært så meget om mig selv på bare 9 måneder og jeg er sikker på, at alting bliver bedre på den anden side. Det er jo somregel de hårdeste rejser der fører til de største skatte! Jeg vælger at tage det som et eventyr, også selvom det er hårdt :)

Tulaj43
Indlæg: 1
Tilmeldt: 15. maj 2017, 18:11

Re: kroniske neurologiske smerter ved hsv 2

Indlæg af Tulaj43 » 15. maj 2017, 18:32

Hej

Jeg er ny på denne side og kan se trådene er fra sidste år. Er der nogen som er kommet videre med deres herpes udbrud

Kh

gæst

Re: kroniske neurologiske smerter ved hsv 2

Indlæg af gæst » 16. maj 2017, 17:06

Hejsa

Du får nok ikke ret meget respons herinde. Siden er MEGET død, desværre.
Jeg vil anbefale at google en amerikansk side (navnet må jeg nok ikke nævne). Der er der meget aktivitet, og du får hurtig svar på hvad spørgsmål du end måtte have.

Hej

Re: kroniske neurologiske smerter ved hsv 2

Indlæg af Hej » 15. jun 2017, 02:16

Hej. Jeg forsøger mig også lige med en lille forespørgsel. Er der nogen der ved hvorfor siden her er så død? :( eller kan informere om den amerikanske sides navn (forstår ikke helt hvorfor navnet ikke må nævnes her) :)


Mvh.

Besvar