Hjælp. Har nogle prøvet det samme?

Forum for søde mennersker med en sær hudlidelse på kærlighedsapparatet
Besvar
Forvirretmig

Hjælp. Har nogle prøvet det samme?

Indlæg af Forvirretmig »

Hej derude.
Jeg er en pige på 20 år, som blev smittet med genital herpes for 2 år siden, mit første udbrud var et helvede og troede mit liv var ovre. Har senere hen haft stille og rolige udbrud hver anden måned i et år ca. Pludselig stoppede udbrudene og jeg havde dem ikke i et helt år, men nu her for ca en uge siden fik jeg influenza lignende symptomer og hævede mandler og så en STOR omgang med herpes, et sindssygt smertefuldt udbrud, med mange sår ligesom mit første. Har nogen her prøvet noget lignende? Eller er det bare mig? Det helt som om jeg har været herpes fri i et år og nu får jeg det helt på ny igen? Og har ikke haft sex i noget tid nu? Er det bare mærkelig eller hvad?

kenderdetgodt

Re: Hjælp. Har nogle prøvet det samme?

Indlæg af kenderdetgodt »

Hej,

Jeg har selv oplevet, at herpes er vendt tilbage efter at have været udbrudsfri i et år. Herpes dukker tit op, når ens immunforsvar er svækket, hvilket det jo har været, da du har været syg med influenza. Så det kan sagtens være grunden til, at det er kommet tilbage.

Jeg blev smittet for 2,5 år siden og mine udbrud lyder meget som dine. Mit første var voldsomt, og troede næsten jeg skulle dø. Derefter var mine udbrud meget stille en gang om måneden eller sjældnere i løbet af et år, hvorefter de stoppede helt. Fik derefter et mere voldsomt udbrud igen, efter jeg var meget stresset og mit immunforsvar derfor var nede. Dog ikke ligeså voldsomt som første gang, men det ville først forsvinde efter 3 uger og en 3x dosis af aciclovir - MEGET mere medicin end jeg normalt får.

Siden da, har jeg ikke haft flere udbrud. Det er meget normalt at udbrudende bliver færre og færre jo ældre man bliver. Kan krydse fingre for, at de en dag til sidst bliver helt væk :) Mine udbrud blev også mindre i takt med at jeg begyndte at acceptere, at jeg har herpes, og det faktisk bare er en virus og det er helt ok, og der er rigtig mange der har det. Måske psyken spiller lidt med ? ;)

Så jeg tror, det er meget normalt, det du har oplevet. Men søg altid læge, når udbrudende er så voldsomme! Måske der er andre grunde til, at et udbrud er så voldsomt, som du beskriver.

Håber der går længe, før du får et udbrud igen :)

Besvar