tips og tricks?

Forum for søde mennersker med en sær hudlidelse på kærlighedsapparatet
Besvar
charlie
Indlæg: 3
Tilmeldt: 10. apr 2015, 23:20

tips og tricks?

Indlæg af charlie »

Hei

Jeg er en ung kvinde på 25 år som i dag har fået konstateret HSV2. Det er i form af voldsomt udslet "dernede" og det er latterligt smartefuldt. Min læge var ikke super til at informere så står med en masse spørgsmål som nogen herinde måske kan hjælpe med at besvare

1. Har i nogen tricks til at smartestille/lokalbedøve et så sensitivt område?
2. Har nogen erfaring med at anvende Arnica-salve eller andre produkter til at forkorte helings perioden?
3. Er der andre der har haft problemer med at passe deres arbejde pga smerter? (jeg har været sygemeldt i 2 dage fordi jeg næsten ikke kan gå)
4. Er der et hemmeligt trick til hvordan man går på toilettet uden at være med at besvime af smarte?

Jeg er bange. Bange for at det her kommer til at ændre mit liv totalt og mit (i forvejen anstrengte) forhold til sex. Jeg vil ikke leve i frygt for at få et udbrud men det frygter jeg at jeg kommer til.
Forestillingen om at være afsted på spejdertur og pludselig få et vildt udbrud skræmmer mig og jeg er bange for at snakke med nogen om det for jeg kender ingen som har det.

Enes
Indlæg: 3
Tilmeldt: 12. apr 2015, 09:23

Re: tips og tricks?

Indlæg af Enes »

Hej Charlie.

Du kan nok ikke bruge mit svar til så meget, men synes alligevel jeg vil bidrage med lidt.

Jeg er 23 og fik konstateret HSV2 for to år siden. Til at starte med fik jeg udskrevet Aciclovir-piller, men jeg syntes ikke de hjalp overhovedet, så jeg droppede dem igen. Herinde læste jeg et råd om at tage vitaminpillerne Vitamun, og jeg synes at de holdt mit herpes rigtig godt nede. Nogen gange har de også kunne tage et udbrud i opløbet, hvis jeg har kunnet mærke det var på vej, men ofte har det holdt sig helt væk, hvis jeg har husket at tage vitaminerne hver dag.

Jeg har været en af dem, som ikke har haft voldsomt mange eller store udbrud - i hvert fald det første 1,5 års tid. Desværre har jeg nu formået at smitte mig selv, således at jeg også får udbrud bagi. De udbrud er til gengæld værre og kommer oftere, og jeg kigger derfor også efter noget som kan være med til at forkorte udbrudene eller helt forebygge dem. Jeg har læst godt om citronmelisse-salve, som jeg vil forsøge mig med snart.

Jeg havde det også rigtig svært med det i starten og har det til dels stadig. Jeg har vænnet mig til tanken om at have det nu, og i hverdagen går det mig ikke så meget på. Det er værre når man skal introducere nye sex-partnere for det. Det er simpelthen det værste jeg ved... Jeg har endnu ikke fundet en god måde at gøre det på, synes jeg.

Jeg kan desværre ikke besvare alle dine spørgsmål, da jeg ikke har erfaring med det, men håber du kan bruge det til noget alligevel.

Besvar