Hjælp! Herpes uden sår

Forum for søde mennersker med en sær hudlidelse på kærlighedsapparatet
Besvar
frederik

Hjælp! Herpes uden sår

Indlæg af frederik »

Hej

Jeg er ung dreng, som var sammen med en pige for 10 dage siden (ubeskyttet). Hun havde ingen synlige blærer, så vidt jeg så. Hun har ikke selv oplevet nogen herpes-udbrud, har hun fortalt.

En uge efter samlejet begyndte min penis at svie, og det blev slemmere og slemmere. Men så to dage efter forsvandt min svie på penishovedet (urinrørsåbning). I stedet for fik jeg ondt i lysken, og det føles som om, at man lymfekitler er hævet på lysken. I dag mærker jeg pludselig ondt i nakken og lidt ondt i halsen.

Jeg har læst, at det godt kan være herpes. Og jeg skal testes på mandag. Men jeg har ikke haft nogen synlige blister eller så! Overhovedet ikke. Har ledt efter dem. Mit spørgsmål er: Kan jeg have herpes uden nogen synlige blister eller sår, men kun svie i urinrøret (i to dage) og ondt i lysken?


Bh

kama
Helgen
Helgen
Indlæg: 69
Tilmeldt: 29. feb 2012, 21:48

Re: Hjælp! Herpes uden sår

Indlæg af kama »

Hej frederik,

Nu er det et stykke tid siden, du skrev, og jeg går ud fra, du er blevet testet, og har fået svar. Det korte svar er, ja, man kan godt have "usynlige" herpesudbrud, hvor man "kun" mærker forskellige symptomer, som bl.a. dem du beskriver. Men det mest normale er, man får blærer/sår under udbrud.

Jeg håber for dig, at prøven viste negativ :)

Frederik

Re: Hjælp! Herpes uden sår

Indlæg af Frederik »

Hej

Tak for svaret. Lægen har podet mig, og det var et negativ svar. Jeg er blevet testet for alle andre kønssygdomme - alt var negativt. Så fik jeg noget antibiotika, og det har heller ikke hjulpet. Er bange for, at herpes-testen måske var negativ? Ved ikke helt, hvad jeg skal gøre.

Men heldigvis er mange af symptomerne forsvundet - nu har jeg 'kun' en smule udflåd og en bitte smule svie, efter jeg har tisset. Tænker om det kan herpes alligevel?

Gæst

Re: Hjælp! Herpes uden sår

Indlæg af Gæst »

Hejsa. Hvordan endte din historie ? Har et forløb meget lignende din.

Besvar