får et psykisk nerve sambrud

Forum for søde mennersker med en sær hudlidelse på kærlighedsapparatet
Besvar
mimze
Indlæg: 1
Tilmeldt: 29. okt 2014, 01:20

får et psykisk nerve sambrud

Indlæg af mimze » 29. okt 2014, 01:31

Har lige fået konstateret herpes og jeg er lost og kan ikke helt finde ud af hvordan jeg skal takle dette:( jeg ligger søvnløs hver nat pga smerter og græder over tanken om at jeg skal leve med dette resten af mit liv, i forvejen lider jeg også af blærebetændelse tit og ofte og har tit svamp efter jeg har haft sex.. mit underliv er min fjende og jeg er ikke en uren person, tværtimod.
Jeg føler mig klam og føler at mit sexliv er ødelagt.
Jeg har ikke Været på toilettet i 4 dage nu og er øm i mine knogler bagi. Jeg er lige startet op på en kur hvor jeg skal tage 1 pille 5 gange dagligt i 5 dage. Og så har jeg læst at det ikke er sidste gang jeg får det:( og at man skal leve på en ny diæt osv. Hele mit liv er ødelagt føler jeg:(...

bellatrix
Indlæg: 1
Tilmeldt: 29. okt 2014, 08:08

Re: får et psykisk nerve sambrud

Indlæg af bellatrix » 29. okt 2014, 08:23

Hej, jeg kender godt de problemer med svamp.
Du burde drikke meget efter du har haft sex, måske vand med citron og en tranebærtablet, og ikke vaske dig aldrig med sæbe. Man kan bruge rent Aloe Vera gele, og noget som Lady Lactocare. Vigtigt at der er balance i skeden (man kunne også bruge Tykmælk).

Psykisk er det altid hård, når man får sådan nyhed- livet bliver ikke det samme -men man venner sig til det og lærer at live og tage hensyn til sygdom.
Vigtigt er at passe på sig selv og immunforsvar.
Det bliver bedre, tror mig.
Hilsen, bellatrix

malou85
Guddommelig
Guddommelig
Indlæg: 114
Tilmeldt: 4. dec 2011, 10:51

Re: får et psykisk nerve sambrud

Indlæg af malou85 » 29. okt 2014, 17:41

Kære du

Du sidder midt i dit første udbrud - hvilket er det alsolut værste, de evetuelt efterfølgende er af og til helt usynlige og smertefrie. Det første kan simpelthen gøre vanvittig ondt, og man bliver konstant mindet om de tingester, der er mellem ens ben. Det gør ondt i det ydre og det indre,

MEN det bliver bedre. Du kan læse utrolig mange indlæg, der minder om dit....man føler sig totalt røvrendt af det hele. Jeg fik mit, jeg har altid beskyttet mig og hvorfor fanden skulle det dog så ramme mig.

Når smerterne er ovre, udbrudet forsvinder - så forsvinder noget af det ubehag - både det psykiske og det fysiske lige så stille også. Du lærer at leve med det, du glemmer det i hverdagen.

Jeg tager longo vital hver dag, og det gør en kæmpe forskel for mig. Jeg spiser masser af hvidløg og ingefær - det styrker immunforsvaret

Du kan finde mange madvarer, der fremprokvere det - sukker, hvede, chokolade, øl, nødder, appelsiner - MEN jeg spiser disse ting nærmest dagligt, og jeg har haft 3.4 udbrud de 4 år, jeg snart har haft det.

Hav en pakke kur liggende og tag dem, så snart du mærker symptomer :)

Det bliver bedre, selvom du ikke tror på det nu, så kan mange af os i samme situation som dig skrive under på det :D

kama
Helgen
Helgen
Indlæg: 69
Tilmeldt: 29. feb 2012, 21:48

Re: får et psykisk nerve sambrud

Indlæg af kama » 2. nov 2014, 09:34

Kære mimze,

Som Malou rigtigt skriver, så får mange af os det virkelig skidt, når vi får nyheden om, vi har hsv. Men det bliver bedre med tiden, og man lærer at leve med det. Selv havde jeg også bare følelsen af at lægge mig ned og dø, da jeg fik beskeden, men har idag accepteret det, og lever stort set som jeg gjorde før, dog med den undtagelse, at jeg altid har nogle aciclovir tabletter liggende. Ja, jeg har også hørt at mange ting kan fremprovokere udbrud, men har dog ikke oplevet det hos mig selv, og jeg spiser store mængder chokolade, elsker citrusfrugter, brød, m.v. Det eneste jeg kan se på, der fremprovokerer udbrud hos mig, det er når jeg skal til at have min menstruation, og selv der kommer det ikke hver måned, langt fra.

Så der er håb, og det kan godt lade sig gøre at have ubeskyttet sex (når der ikke er synlige udbrud), men din partner skal informeres omkring risikoen, alt andet vil være for usselt.

Så ikke vær så bekymret, og hvad angår det med svamp i skeden, først og fremmest få en kur hos lægen, dernæst lad være med at vaske dig så grundigt forneden, og brug ikke sæbe, bare nøjes med at skylle dig med varmt/lunkent vand. Svampeangreb hos kvinder i skeden, skyldes ofte at man vasker sig for intenst med sæbe, og dermed dræber/fjerne de bakterier, som skal beskytte miljøet mod f.eks. svampeangreb. Det er vigtigt at miljøet i det område er i balance, hvilket ikke sker hvis man er for hygiejnisk. Ja, ved godt det lyder mærkeligt, men det er sådan det er. Ikke alle bakterier er af det onde, selvom medierne elsker at få det til at lyde sådan, faktisk er over 95% af bakteriearterne enten gavnlige eller ikke-skadelige for os.

Besvar