Udbrud uden blærer med bare svie, ondt ved tisse? Nogen?

Forum for søde mennersker med en sær hudlidelse på kærlighedsapparatet
Besvar
Winx

Udbrud uden blærer med bare svie, ondt ved tisse? Nogen?

Indlæg af Winx » 10. aug 2014, 20:43

Hej, jeg har haft herpes i nogle år. Et par udbrud om året som typisk viste sig som små enkelte blærer. Dog den første var meget smertefuld da jeg skulle tisse. For ca 3 uger siden begyndte det gøre ondt igen ligesom ved første udbrud dig meget mildere. Jeg bagatelisere det lidt for jeg var på ferie og kunne ikke rigtig gøre noget alligevel. I dag svier og gør virkelig ondt når jeg tisser men jeg har ingen blærer overhovedet. Er der nogen der har det sådan? Hjælp. Tak.

malou85
Guddommelig
Guddommelig
Indlæg: 114
Tilmeldt: 4. dec 2011, 10:51

Re: Udbrud uden blærer med bare svie, ondt ved tisse? Nogen?

Indlæg af malou85 » 10. aug 2014, 21:07

Hej.

Har du taget en kur?

Jeg har læst, at udbrud kan være nærmest usynlige, så måske kan det være et udbrud. Det kan også være nerverskader, du har fået?
Det kan også være blærebetændelse eller anden form for infektion. Måske det skal testes ved lægen med urinprøve for udelukkelse :)

Winx

Re: Udbrud uden blærer med bare svie, ondt ved tisse? Nogen?

Indlæg af Winx » 11. aug 2014, 05:33

Hej, jeg er i gang med kur men startet først igår da der blev det virkelig slemt. Jeg tager til lægen i dag, det er vildt smertefuld. Tak for svaret!

--------------------------

Kuren virker bedst, hvis den tages så snart, man mærker symptomer. Bare så du ikke forventer den tager det med det samme :)

Rigtig godt valg at tage til lægen, håber h*n kan hjælpe dig :)

Besvar