Herpes OPPE i skeden??

Forum for søde mennersker med en sær hudlidelse på kærlighedsapparatet
Besvar
Gæst01

Herpes OPPE i skeden??

Indlæg af Gæst01 »

Hej

Jeg fik for en måned siden konstateret herpes forneden. Jeg havde to blære tæt ved urinrøret, og det gjorde virkelig ondt hver gang jeg tissede! Jeg kom i behandling og der gik ikke mere end en uges tid og så var det forsvundet igen. Tror jeg?
For 2 uger efter tog jeg til lægen da det begyndte at klø forneden og det mindede lidt som svamp, men ville lige være sikker, selvom jeg ingen blister eller knopper havde. Min læge kiggede og sagde at jeg rigtigt nok havde fået en omgang svamp, men at det også så ud som om jeg havde et udbrud (hun kiggede OPPE i mig), da der var nogle "små huller" som hun beskrev det.

Hvordan ved jeg så om jeg har et udbrud i fremtiden??? Jeg gik jo til læge fordi det kløede og fordi mit udflåd var ændret ligesom når man får svamp, hvilket det os var. Altså hvordan ved jeg om jeg har et udbrud hvis det er OPPE i mig :shock: Det er jo let nok at vide det er på vej ved at se der er knopper, men her kan jeg jo rende til læge konstant, og vil jo helst ikke dyrke sex med min kæreste når det er i udbrud.

Besvar