Godt nyt på vej

Forum for søde mennersker med en sær hudlidelse på kærlighedsapparatet
Besvar
Serge

Godt nyt på vej

Indlæg af Serge » 29. jan 2014, 17:36

Så ser det endelig ud som om der er en smule lys forude.
Læs:
http://www.niaid.nih.gov/news/newsrelea ... -8-13.aspx
Som kort fortæller, at man er færdig med et præteste et medikament, der hindrer Herpes virus i at replicere sig - dvs. det ser ud som om det virker, og nu skal prøves på mennesker
Og læs så
http://www.chron.com/news/health/articl ... 146515.php
Som fortælle om succesfulde tests på mennesker, og at hvis alt går som det skal, så er der MÅSKE et produkt, der kan hjælpe alle med herpes inden for et par år. Det er fortsat lang tid, og for de yngre her på sitet er det som et helt liv, men det er da trods alt bedre end de prognoser på 10-15 år vi har læst om før.

Det er vel at mærke ikke producenter af udokumenterede "succes" produkter, men rent faktisk "rigtige" medicinalfirmaer, universiteter og læger, der har lavet, og er i gang med at lave, forsøgene. Fedt !

Som et lille kuriosum, kan jeg fortælle at jeg, efter at have set adskillige lovprisninger af produktet herinde, i en periode over tre måneder, har prøvet at tage tre piller Longovital hver morgen. (Jeg har så set fuldstændig bort fra, at de personer Longovital bruger i deres reklamer er væsentlig ældre end mig, og pillerne får mig da heller ikke til at opføre mig eller f'øle mig ældre :-))

Jeg har herefter måske haft to udbrud. "Måske" fordi de var så kortvarige (to-tre dage mod normalt 7-8 dage) og med meget små og få tegn på udbrud (men kløen var der), at jeg faktisk ikke er sikker på, at det var herpes udbrud, så måske er der noget om snakken.

Jeg valgte versionen af Longovital med Acai, da Acai indeholder meget Selen, der skulle virke forebyggende mod udbrud, så hermed rådet givet videre - det kan jo være det også virker for dig.

Serge

Besvar