Valtrax og pebermynteolie

Forum for søde mennersker med en sær hudlidelse på kærlighedsapparatet
Besvar
Serge

Valtrax og pebermynteolie

Indlæg af Serge » 15. aug 2013, 09:25

Jeg har kæmpet med den kære herpes sygdom snart i 10 år og nærmer mig nu snart de 50 år...i dette årti har jeg ironisk nok, også haft det mest aktive sexliv i hele mit liv - efter jeg fik herpes. Jeg har haft taget nogle ganske få forholdsregler og har ellers ikke ændret ret meget i mit liv, bortset fra at skrue ned for nødder. Jeg har siden starten hvor jeg havde udbrud min en gang om måneden haft udbrud ca hver tredje måned og har egentlig bare levet med dem. Og har gennem 10 år ikke smittet en eneste person. Men i år - af en eller anden mystisk grund har udbruddene igen været månedsvis, og ganske irriterende, så jeg gik i gang med at prøve, hvordan jeg kunne slå dem ned i en fart. Og jeg har nu tre gange i træk haft hel med følgende "kur".

Lige så snart jeg mærker "kløen", smører jeg ufortyndet pebermynteolie på stedet - det er vigtigt at undgå at putte olien direkte på glans, da den ganske "friske" følelse olien giver, gør direkte ondt dér.
Samtidig tager jeg 1000 mg valtrex. Morgen og aften. Det er noget over den anbefalede dosering, men jeg læste i en amerikansk artikel, at det var noget man prøvede af lige pt.

Hver gang jeg kan komme til det, smører jeg så stedet med pebermynteolie gennem dagen. En fire-fem gange.
På den måde er det nu lykkedes mig 3 gange i træk at slå et udbrud ned (selvom blisterne var startet med at komme) på 2-3 dage. Mine udbrud varer normalt 6-8 dage, så så det har været en lettelse.

"Kur - idé" er hermed givet videre til mine lidelsesfæller

Besvar