Få udbrud, MN en forfærdelig daglig kløe

Forum for søde mennersker med en sær hudlidelse på kærlighedsapparatet
Besvar
yrsa
Indlæg: 6
Tilmeldt: 5. okt 2011, 08:33

Få udbrud, MN en forfærdelig daglig kløe

Indlæg af yrsa » 5. okt 2011, 09:06

Hej,

Baggrund: Blev smittet med Herpes G i 2002 men fik mit primære udbrud 2006 efterfulgt af en peride på to år med udbrud ca. hver tredje måned, men de sidste 3 år har det været mindre end 1 - 2 udbrud om året. MEN !!!! det er ikke udbrudende som plager mig, det er den forfærdelige daglige kløe som følger med.

Jeg har stor set endevendt nettet for information og har prøvet alt, bortset fra medicinsk behandling med antiviral da det jo ligelede bare er en kortsigtet behandlingsform for så bagefter at vende tilbage til kløen. Jeg er overbevis om at det er herpes som er enten direkte eller indirekte skyld i kløen og at det ikke er andre ting som svamp eller andre sygdomme; det er jeg er helt tjekket for.

Det værste er næsten at lægerne ikke ved, at Herpes ikke kun hadler om de her periodiske udbrud, så der er ingen hjælp at hente. Nogen der kender til læger som har specialiseret sig i herpes, hvor man kan søge hjælp ?

Jeg forsøger selv at regulere det, som jer andre herinde, ved at spise så sundt som jeg nu orker (sker i ny og næ jeg tager en kop kaffe eller spiser chokolade, leverpostej osv...men så går ca 10-15 min og så klør det som ind i helvede), sove så meget som jeg kan komme til (23 -6) og indtager vitaminer osv...alt hvad der nu står på nettet om lysin/argin forhold og hvidløg, lakridsrod, ginger osv osv. Bruger også Xcyloclain til kløen når det virkeligt generer. Jeg må dog sige at jeg ikke motionerer og sidder en del ned i mit arbejde. Har også forsøgt antihistaminer, i tilfældet af,at det skulle være noget fødevareallergi men det virker heller ikke. Et varmt bad kan tage en del af kløen men det er også en af de her meget kortsigtede løsninger. Jeg har det sådan: alt udvortes behandling lindre men kun ting som indtages har en reel virkning.

Hvad angår vitaminer så tænker jeg også på hvor store mængder man skal indtage for at undertrykke virusset. Tager selv 2g C vitamin og 1500 mikrogram A, multi B vitamin 2 stk af 15 mikro -30 mikro, zink og selven + multitap. Lysin tabelletterne ser ud til ingen virkning at have hvis jeg spiser 2g af dem.

Nogen som har undersøgt dosis ? Man skal vel have lidt mere end en person som er virus fri tænker jeg.

Begunder at overveje om det kan være noget hormonalt ? er der nogle kvinder herinde som har det på samme måde ? Jeg har selv to børn som jeg fik, den ene mens jeg var uvidende om at jeg var smittet og den anden da jeg vidste det. I perioden efter jeg fødte havde jeg nemmelig ingen problemer i næsten et halvt år og tænker på om det så om jeg kunne have haft en bedre hormonbalance.

Vi nogen har samme erfaringer og gerne vil skrive sammen eller på anden må kommunikere om denne sygdom, så skriv endeligt tilbage.

Besvar