Har prøvet zoneterapi...

Forum for søde mennersker med en sær hudlidelse på kærlighedsapparatet
Besvar
Pidana
Indlæg: 2
Tilmeldt: 10. mar 2011, 19:26

Har prøvet zoneterapi...

Indlæg af Pidana »

Ja så er der kommet en ny på siden.

Jeg er 25 år har levet med herpes i 7 år fik mit første udbrud da jeg var i fast forhold.

De første par år jeg havde herpes havde jeg jævnligt udbrud hver 3.-4. måned herefter prøvede jeg zoneterapi og var udbrudsfri i ca 2 år og nu er jeg igen tilbage til at have udbrud hver 3.-4. måned.

Mine udbrud er ret kraftige og synes efterhånden jeg har mødt alverdens åndsvage læger, har fået beskeder fra det er tør hud til det er bare svamp.

Kunne virkelig godt tænke mig at høre fra nogen herinde deres oplevelser med alternativ behandling og om der er andre gode råd, for er virkelig frustreret.

Har også læst en del indlæg herinde ang sex og herpes. Kan desværre fortælle at jeg har prøvet de der one night uden at fortælle om det og for ens egen skyld synes jeg man skal sige det for i forvejen kan sygdommen være svær at gå med selv, hvis man så oveni skal leve med dårlig samvittighed over det.

Men vil meget gerne høre nogle gode råd til hvordan man kan sprænge "bomben" overfor en man har været sammen med i en "sikker" periode.

Håber at høre fra jer derude......

tjow
Helgen
Helgen
Indlæg: 95
Tilmeldt: 13. feb 2010, 01:42

Re: Har prøvet zoneterapi...

Indlæg af tjow »

Hej!

Jeg har ikke prøvet akupunktur, men jeg ved, at man kan styrke immunforsvaret via akupunktur, og det er i bund og grund det, det handler om.

Men når jeg hører din situation, ville jeg slet ikke være i tvivl om, hvad jeg ville gøre:
1. Påbegynd en forebyggende behandling med 2 aciclodan eller zovir piller dagligt i 6 måneder, og køb derefter ind, så du altid har pillerne liggende og kan tage dem MED DET SAMME, du oplever udbrud. Herefter er det en god idé simpelthen bare at fortsætte med pillerne, til du kan mærke at have slået virussen ned. Det er det bedste råd, jeg kan give, og det virker virkelig i længden - det andet bedste råd, jeg kan give, er:
2. Begynd også på multivitaminkosttilskud - jeg bruger f.eks. Livol Multi Total med ekstra D-vitamin (kan købes alle vegne).
3. Vær forberedt på, at udkøres din krop i det ekstreme, f.eks. depression eller marathon eller en slem druktur eller overdrevet sol OG VÆRST AF ALT: søvnmangel, så kan du godt forvente udbrud. I stedet skal du altså lytte til din krop og dit sind og sove nok og rimelig regelmæssigt - smil til verden :) ;)

rortan
Indlæg: 2
Tilmeldt: 2. dec 2014, 04:29

Re: Har prøvet zoneterapi...

Indlæg af rortan »

Medical [Link slettet af redaktionen] Denmark er en traditionel Kinesisk Medicinsk skole som ejes og drives af Jiewei Chen. Hun har udviklet GreenLive Kinesiske Medicin.
Senest rettet af rortan 2. dec 2014, 04:31, rettet i alt 1 gang.

rortan
Indlæg: 2
Tilmeldt: 2. dec 2014, 04:29

Re: Har prøvet zoneterapi...

Indlæg af rortan »

Medical Acupuncture Denmark tilbyder undervisning på et meget højt fagligt niveau.

Besvar