Mærkelige symptomer!!!

Forum for søde mennersker med en sær hudlidelse på kærlighedsapparatet
Besvar
Bekymretfyr
Indlæg: 1
Tilmeldt: 28. jul 2020, 11:23

Mærkelige symptomer!!!

Indlæg af Bekymretfyr »

Kære alle,

Sagen er den at jeg har komprimeret mig selv ved at være hos en prostitueret i december 18 hvor jeg havde sex med kondom men oralt uden (både give og modtage)

Jeg har siden december haft nogle mærkelig symptomer..

Det hele startede med at jeg begyndte at føle mig alment syg, halsen blev øm og mine øjne begyndte at klø.. (Og dette står stadig på!) Jeg gik til øjenlæge og fik konstateret at jeg havde øjenkatar hvilket hun mente var allergisk betinget.. Fik taget blodprøver som ikke viste allergi..

Herefter begyndte jeg at få noget meget hvidt udflåd (lidt ala rester af sperm i urinrør) samt min glans begyndte at ændre farve og det svier EFTER vandladning (næsten dagligt).. Jeg kan derudover opleve svært ved at holde på mit vand.. Hertil kommer at jeg får nogle mærkelige jag i mellem mine baller og nogle jævnlige elektriske stød i begge lægge og på penis og har ondt 2 steder i ryggen.. Næsten identisk overfor hinanden på ydersiden..

Dette står nærmest på konstant (altså måske et par gange om dagen) - og jeg undrer mig over at Herpes 2 ikke kommer i perioder, men er til stede konstant..

Jeg er ved at gå FULDSTÆNDIG ned over det her.. Er blevet testet for ALLE kønssygdomme på Kønsklinikken og de har intet fundet.. Jeg synes ikke at jeg har haft blærer der svier på min krop - og lægerne (4 stk) siger at det her er psykisk betinget og ikke kan være herpes..

Jeg har været i et forhold i over 14 år og har været ærlig overfor min partner om hvad jeg har gjort og hun siger også at hvis lægerne ikke kan finde noget så må det jo være psykisk betinget - men jeg kan ikke få det til at hænge sammen..

Jeg skal undersøges for Urealplasma en sidste gang i næste uge..

Hvis jeg ikke får blærer eller sår.. Hvordan kan jeg så nogensinde vide at jeg kan risikere at smitte min partner (hvis jeg ikke allerede har gjort det!)

Er der andre der kan hjælpe her? Er blodprøven en sikker vinder eller hvad fanden gør man?

Håber I kan komme med feedback!

Tak!

Besvar