Postiv og negativ

Forum for søde mennersker med en sær hudlidelse på kærlighedsapparatet
Besvar
Snehvide

Postiv og negativ

Indlæg af Snehvide »

Hej alle sammen.

Jeg fik for ca. 6 måneder siden at vide, at jeg var blevet smittet med HSV 2 efter en podning. Jeg valgte at betale for en blodprøve selv og fået et negativ resultat, altså at jeg ikke har anti stoffet i blodet?.

Er det muligt at podning var været falsk positiv, når min blodprøve fortæller mig noget andet?

Gæst

Re: Postiv og negativ

Indlæg af Gæst »

Syntes jeg har kunne finde frem til via. Nettet og andre grupper med hvs smittede, at for at kunne måle antistofferne i blodet skal det være ret høje og nogen kan der går langt over et år før blodprøven så viser positiv.
Men hvis du har podet og den viser positiv så er man det desværre også.

Mic

Re: Postiv og negativ

Indlæg af Mic »

Ja, som ovenstående skriver så skal der gå et godt stykke tid før antistofferne kan måles i blodet og har podningen være positiv så betyder det at du har det desværre. Hvordan/hvor kan man betale for en blodprøve og hvor meget koster det? Har prøvet at få en fra min læge, men han nægter da han siger at alle alligevel har HSV - så der er ingen grund til at teste for det (har også fået testet det ved podning, men vil gerne se om jeg evt. skulle have begge typer, hvilket også er muligt)

Snehvide

Re: Postiv og negativ

Indlæg af Snehvide »

Tak for de brugbare svar.

Det er et halv år siden jeg fik en podning og blev testet postivt, hvor jeg så desværre også havde blærebetændelse og svamp :(. Men jeg fik at vide af min læge, at den person som kun kan være smittet mig, kunne få taget en blodprøve som ville vise om han havde det eller ej.

- jeg valgte at købe på hjemmesiden: https://www.letsgetchecked.com/dk/en/, hvor man skal presse blod ud i en beholder også sendes til firmaet i Irland (mener jeg) hvor der bliver testet. Der gik ca. 4-5 dage også havde jeg svaret.

Snehvide

Re: Postiv og negativ

Indlæg af Snehvide »

Jeg gav ca. 600 kr for det for prøven.
- Den tester for både Herpers 1 og Herpers 2, hvor begge hos mig var negativ.

Besvar