Så blev jeg ramt

Forum for søde mennersker med en sær hudlidelse på kærlighedsapparatet
Besvar
Kvinde95

Så blev jeg ramt

Indlæg af Kvinde95 »

Hej alle,

Jeg har lige fået konstateret Herpes på de elskede kærligheds organer.
Jeg har i en alder af 24 aldrig haft en kønssygdom før. Jeg har altid passet på mig selv. Og endelig finder jeg den partner jeg stoler allermest på, og vi vælger så at stoppe med at bruge kondom, da ingen af os har haft kønssygdomme før. Og bam... det begyndte for et par dage siden med noget svien (jeg troede først det var noget ubalance i pH-værdien dernede, da jeg før har prøvet det) men så kom der knopper der begyndte at væske og så vidste jeg at noget var galt.

Jeg har det virkelig slemt lige nu. Jeg er utrolig ked af det. Mest fordi det er noget man skal forholde sig til og være opmærksom på resten af sit liv. Jeg har heldigvis en fantastisk kæreste der tager det stille og roligt, i bund og grund ved vi ikke hvem der har smittet hvem, da jeg kom ud af et forfærdeligt forhold i sommers, og mødte min nye kæreste ret hurtigt efter.
Men værst af alt er at jeg føler mig klam, ulækker og at jeg ikke kan finde ud af at passe på mig selv. Jeg prøver at fortælle mig selv “det er bare et forkølelses sår, værre er det ikke”.
Mine spørgsmål er nok. Hvor lang tid har i haft det, hvor mange udbrud, og hvordan kom i videre med skammen og følelsen af at være klam?

Besvar