smittet med virus 1 oralt

Forum for søde mennesker med et sår på læben
Besvar
thereseset

smittet med virus 1 oralt

Indlæg af thereseset » 5. mar 2016, 10:58

Hej jeg er først nu begyndt at udforske min herpes diagnose mer, efter jeg er kommet ud af mit faste forhold (hvor jeg fik herpes) og er begyndt at date igen. Jeg er ikke blevet testet for hvilken type jeg har, da jeg fik diagnosen ud fra en visuel vurdering, jeg havde samtidig en kraftig svampe infektion og urinvejsinfektion. Jeg fik heller ikke meget information, og det jeg ved er i princippet det jeg har googlet mig til og jeg blir ofte mer forvirret end klogere. Min x kæreste havde virus 1, hvis det er blevet smittet oralt er det så sandsynligt at jeg har virus 1 og vil det i fremtiden kunne komme på munden eller vil det altid forkommer på kønsdelene ? hvis man har virus 1 og det ikke er i udbrud vil der så være samme risiko for at smitte ved (oral)sex (5%) som når man har virus 2?

Jeg skal til lægen på mandag og se hvilken type jeg har (ved godt at det burde jeg ha gjort for længst :-/) men jeg forsøger at forberede mig lidt mentalt, har lige mødt en skøn fyr.

Jørgen
Indlæg: 6
Tilmeldt: 15. dec 2015, 10:22

Re: smittet med virus 1 oralt

Indlæg af Jørgen » 7. mar 2016, 16:34

Hej!

Det er godt nok allerede mandag, så jeg håber at du er ved at få svar på dine spørgsmål. Selvom vi ikke lige nåede at svare inden, så må du meget gerne besvare dine egne spørgsmål her i tråden og så er der rigtig god læsning at finde i forummet om "Dit sexliv".

Det vigtigste i et nyt forhold er nok at du når du føler du er klar til at have sex, så husk på at der følger et ansvar med i forhold til at orientere om at du altså har herpes. Så kan begge parter være med til at sørge for at hinanden beskyttes :D

Besvar