Noget der bare virkede vildt godt for mig...

Forum for søde mennesker med et sår på læben
Besvar
Ida

Noget der bare virkede vildt godt for mig...

Indlæg af Ida » 14. dec 2012, 08:56

Hej,

Vil lige dele en god erfaring jeg har haft med behandling af herpes omkring munden. Min eks og jeg led en del, og har desværre også videregivet det til vores lille søn. Men en jul fandt vi bare noget der virkede meget bedre end zovir ect.

Det hedder Prolip og er en vaseline baseret creme med propolis som det aktive stof. Det kan desværre kun købes på apoteker i Norge, why? :roll:
Det forkorter mine udbrud meget og tit kan jeg nå at tagre dem før de når at bryde ud.

En anden ting der er fedt er at det er gennemsigtigt/brunt, så man render ikke rundt med de klassiske hvide pletter om munden :-)
Og så blødgør det såret, så det ikke er tørt og ubehageligt.

Desværre har jeg "mistet" min kontakt i Norge, så det er svært for mig at skaffe mere, men håber at der er nogen derude der kan bruge det.
Overvejer at tage propolis som tilskud... måske det virker...?! Det skader i hvert fald ikke :-)
Og så skal jeg bare finde mig en god, ny "pusher" til at købe det med hjem :-)

Sunrisebeachlime
Indlæg: 3
Tilmeldt: 3. jan 2014, 19:02

Re: Noget der bare virkede vildt godt for mig...

Indlæg af Sunrisebeachlime » 3. jan 2014, 19:08

Meget interessant læsning.

Undersøgelser har også vist, at Propolis er virksom mod mange bakterier, virus og svampeinfektioner. Ligesom honning - som det minder om i sin struktur, så har det sårhelende egenskaber. Apropos dette så er det faktisk et materiale, som er indsamlet af bier og brugt til at reparere og styrke indersiden af deres bikube. Desuden er propolis desinficerende over for såret, og har positiv indvirkning for dit immunforsvar. Så ud fra disse egenskaber burde det være godt mod forkølelsessår.

Jeg tror på det, og vil prøve at undersøge muligheden for at købe det i Danmark og bringe et indlæg om det op på min hjemmeside, som omhandler behandling af forkølelsessår.

Besvar