endelig noget der virker..

Forum for søde mennesker med et sår på læben
Besvar
saandrapigen
Indlæg: 1
Tilmeldt: 6. sep 2009, 13:42

endelig noget der virker..

Indlæg af saandrapigen » 6. sep 2009, 13:57

Jeg er en pige på 17 år, der aldrig har været så plaget af herpes (på munden) som jeg har været det sidste halve års tid.
Jeg har prøvet de forskellige cremer, og de gjorde intet for mig. Så prøvede jeg compeed plastre, som hjalp, så meget som de nu kunne. Plasteret hjalp som de skulle, men fordi de var så tydelige, kunne de holde mig inde døre i dagevis. Jeg havde udbrud hver dag, i uger. Det var rent ud sagt forfærdeligt.. Jeg har også været på pillekur (aciclovir 400 mg) og det virkede heller ikke.
Da jeg var allermest desperat, prøvede jeg aloe vera creme, for det kunne jo være, at det kunne hjælpe.. en aften puttede jeg en ordenlig klat på et udbrud, og gik i seng. Da jeg vågnede, så det allerede meget bedre ud. Det var lige hvad jeg havde ventet på. Noget der er ikke gjorde ondt, noget man lige kunne pille af, uden såret blev skadet eller gjort værre, og frem for alt effektivt! Lidt vand på munden, og aloe vera cremen er væk, og du kan putte et nyt lag på. Og mig der altid var så ofte ramt, har ofte kun bittesmå røde prikker, som jeg kan forhindre i at blive større, ved bare at holde øje, og smøre på jævnligt. Aloe vera creme, og mad med lavt indhold arginine (staves?) er det ENESTE der hidtil har virket for mig.. håber det kan forbedre hverdagen for nogle derude. :)
Kram

Kitti

Re: endelig noget der virker..

Indlæg af Kitti » 1. dec 2010, 19:45

Det lyder spændende, det må jeg prøve.. jeg har selv prøvet at læberomade har virket nogle gange.. men er svært at få op i næsen :S Og ikke altid det virker.. Jeg må ha fat i noget aloe vera. Har os udbrud tit.. Nogle gange flere på en måned, og kan have pauser på et par måneder..

Besvar