en masse spørgsmål

Forum for søde mennesker med et sår på læben
Besvar
konenHarHerpes

en masse spørgsmål

Indlæg af konenHarHerpes » 29. jan 2009, 21:48

Hej,

Lidt baggrundsinfo før jeg stiller alle mine spørgsmål :-)

Min kone og jeg var begge jomfru før vi mødte hinanden og har siden da ikke haft andre partnere. Vi er begge 30 år gammel.

Min 2 årige søn fik for noget tid tilbage nogle forkølelsessår på munden som vi mistænker har været herpes med vi har ikke fået det bekræftet hos lægen. Min kone fik 2 uger efter også et forkølelsesår på munden.

Jeg og min kone tog til læge og fik taget en blodprøve hvor min kone fik bekræftet herpes og jeg har ikke noget.

Mine spørgsmål er så følgende:
- Hvordan har min søn fået det ? Vi mistænker via vuggestuen, men det siger sig selv at han ikke har dyrket sex, kan det være fordi nogen har rørt ham/kysset ham og på den måde smittet ham ?

- Jeg formoder min kone har fået det fra vores søn da vi ofte kysser ham, og hun har nok gjort det mens han har haft sit forkølelsesår. Giver det mening ?

- Jeg har det ikke, og jeg ved sgu ikke helt hvordan jeg skal takle det. Jeg kan heller ikke regne ud hvordan jeg skal beskytte min søn så han ikke smitter mig/andre, da han er for lille til at vide at han snart for udbrud. Jeg er også bange for at han smitter sig selv i kønsdelene eller i øjnene.

På forhånd tak for svarene.

Mvh
En fortvivlet far

Rosary
Indlæg: 4
Tilmeldt: 5. feb 2009, 00:22

Re: en masse spørgsmål

Indlæg af Rosary » 11. feb 2009, 13:40

Hej!
Jo, det lyder meget sansynligt at han kunne være blevet smittet i vuggenstuen, da små børn har tendens til at sutte på det samme legetøj.
Men en god ide ville helt sikkert være også at få testet den lille for herpes. og en god ide ville være at få fat i et forkøelsessårs-plaster når det er aller slemmest. Så er det sværere at få væsken fra blærerne på fingrene og dermed komme til at smitte sig andre steder på kroppen.
håber du kunne bruge det til noget.

Besvar