konstant smerter i nerverne i højrer side

Forum for søde mennesker med et sår på læben
Besvar
phil

konstant smerter i nerverne i højrer side

Indlæg af phil » 13. jul 2008, 15:04

Jeg har snart i 12 år lidt af udbrud ved munden, det er lige som om at det er begyndt her det sidste års tid med at skabe smerter og krible i kinden og ned langs højre side af halsen, jeg kan konstatere når jeg spiser aciclovir at smerterne og den underlige følelse bliver væsenligt reduseret, jeg er en type med generelt dårligt immun forsvar og har jævnlige udbrud, det er lige som om det skaber en konstant forkølelsesfølelse i næse og svælg, er der mon nogle der kan råde mig om hvad jeg i givet fald kan gøre, jeg har meget svært ved at få min læge til at forstå disse smerter og han mener ikke der kan være sammenhæng, men så undre det mig at det kan nærmest forsvinde når jeg tager aciclovir.
Jeg har tidliger prøvet en meget høj dosis af aciclovir men det skabte mavekramper, jeg tager normalt kun 200 mg tabletter i en femdags kur.
Jeg er efterhånder meget bekymret om min lidelse og føler afmagt med min læge og ved snart ikke hvad jeg skal gøre, har svært ved at passe mit job på grund af umådelig træthedsfølelse og konstante smerter, med kun nogle enkelte dage hvor det tåreligt.

Kristian
Samaritan
Samaritan
Indlæg: 34
Tilmeldt: 26. jan 2008, 12:16

Re: konstant smerter i nerverne i højrer side

Indlæg af Kristian » 19. jul 2008, 15:24

Ja det lyder meget bekendt. Jeg har også en underlig snurren i nervebanerne i ansigtet. Føles som man er blevet solskoldet i ansigtets ene side. Det startede for 1 år siden, og jeg havde meget stærke jag i nakken, og havde smerter på issen, som om jeg havde slået mig. Så fik jeg influenza-lignende træthedssymptomer i flere uger. Men ingen hoste eller løbende næse. Var ekstremt udmattet i flere uger, og kunne næsten ikke hænge sammen. Var flere gange hos lægen som ikke kunne gøre noget. Der blev talt om aseptisk meningitis. Men det kræver en rygmarvsprøve for at konstatere, og der er ingen midler, så det blev ikke foretaget. Nu er det over et år siden, og har fortabt sig lidt i tidens tåge, men jeg er efterladt med træthed (som er blevet bedre, dog) og tilbagevendende snurren i ansigtet og et ømt punkt på læben som om der var et sår, men ikke rigtigt noget at se, og en underlig tørhed i næsen, tit lidt næseblod som om der er et sår. Jeg måtte droppe mit arbejde og finde et andet der var mindre krævende. Kunne slet ikke få det til at hænge sammen. Det var jeg egentligt ikke ked af, for der var også meget tempo på. Min kæreste har HSV1 på munden, og jeg har en mistanke om at hun har smittet mig med det. Men at det bliver delvist undertrykt fordi jeg allerede havde HSV2. Har læst om noget der hedder Molarets. Aner ikke hvad jeg skal mene. Jeg kigger nu meget på min diæt, og mit vitamin indtag. Spis sundt og lev sundt er mit råd.

Sweetie
Indlæg: 1
Tilmeldt: 29. jul 2009, 12:38

Re: konstant smerter i nerverne i højrer side

Indlæg af Sweetie » 29. jul 2009, 12:43

Hej

Når I skriver om jeres gener ved herpes, kan jeg genkende en del.

Men prøv lige at læse om bivirkningerne ved aciclovir i tablet form. + man har mistanke om at de giver feber osse.

Havde meget store udbrud på læberne ofte. Og jeg fik derfor tabletter i stedet for at bruge zovir salve.

Men de symptomer I nævner fik jeg af pillerne ikke herpesen. Og pillerne hjalp stort set ikke - eller.. de forkortede forløbet lidt, men så fik jeg en ny omgang senere. Jeg følte bare det blev værre og værre. Og jeg blev mere og mere syg af det. Jeg stoppede med pillerne. Drak hyldebærsaft og rød solhat og passede på arginin/lysin balancen. Det fik de store voldsomme udbrud væk

De små - influenzalignende - symptomer har jeg stadig når jeg får forkølelsessår. Og jeg får da forkølelsessår en gang i mellem. Men pillerne vil jeg ikke tage!

Hilsen Sweetie

Besvar