Voldsomt udbrud....

Forum for søde mennesker med et sår på læben
Besvar
Trine 31 år

Voldsomt udbrud....

Indlæg af Trine 31 år »

jeg har haft herpes udbrud så længe jeg kan huske, det bliver dog kun værre med alderen. Det har som regl forbindelse med forkølelse, stress og menstruation. Jeg har i øjeblikket et stort udbrud på overlæben og lidt ind på indersiden. Jeg mærker ikke den berømte "prikken" udbrudet kommer som regel om natten, de kæmpe stor væskefyldte blærre gør mig meget utilpas, lidt influenzaligende og jeg bliver så skide træt. For at stoppe den dunken som jeg føler i hele mit hovede må jeg prikke hul på blærrene med en nål, det hjælper lidt. Jeg har ikke specielt gode erfaringer med nogen cremer, har ellers prøvet diverse, har også været på en pille-kur uden held. For tiden dupper jeg med nogle Myra dråber som jeg desværre ikkke kan huske, hvor er købt. Jeg har fået en recept hos lægen på nogle piller Aciclovir "1aFarma" 200mg. som jeg skal tage næste gang jeg får et udbrud, håber det hjælper...

Gæst

Re: Voldsomt udbrud..../måske kunne dette hjælpe dig

Indlæg af Gæst »

hej Trine

Det lyder bestemt ikke rart (AV!!...får næsten ondt når jeg læser dit indlæg). Jeg har købt en Cold Sore maskine
og med den kan jeg ligesom styre det når jeg har et forkølelsessår. Såret bliver ikke så stort og er hurtigere
væk igen.

De bedste hilsner til dig
Jesper

Gæst

Re: Voldsomt udbrud....

Indlæg af Gæst »

Dine udbrud lyder meget lig dem jeg lider af. Jeg mærker også sjældent den "prikkende" fornemmelse og kan derfor sjældent forbygge udbrudet. Jeg bliver også utilpas og har voldsomme hævelser omkring de ramte områder.
Hjælper det at prikke hul på blærerne? Jeg troede man helt skulle undgå at røre sårene, men jeg har ofte tænkt på at prikke hul for at lette den trykkende fornemmelse.

Virker den der Cold Sore Maskine? og virker den efter der er opstået synlige tegn på udbrudet, eller kun hvis man når at behandle ved den "prikkende fornemmelse?

phil

Re: Voldsomt udbrud....

Indlæg af phil »

Hej

Jeg har snart lidt af herpes i 15 år, og ved at man skal være meget forsigtig med den væske som såret indeholder, det er utroligt smittefarligt både for dig selv og evt. andre som du er i kontakt med, du skal derfor under ingen omstændigheder prikke hul på såret, hvis sårerne er meget små, så køb de nye plaster, som lukker såret inde, køb aciclovir salve til at smøre de lidt større sår, og sørg for at ligge inde med aciclovir kurs piller 200 mg, så du hurtigt kan iværksætte en behandling, vær særlig opmærksom på hvor mange udbrud du har, hvis det er et gantagende problem bør du tale med din læge om en evt. permanent behandling.

Besvar