Lider du af forkølelsessår?

Tal direkte med ligesindede mennesker
Besvar
Attention
Indlæg: 1
Tilmeldt: 16. maj 2017, 12:35

Lider du af forkølelsessår?

Indlæg af Attention » 16. maj 2017, 12:42

Lider du af forkølelsessår og bruger du forkølelsessårplastre, så se her!


Udviklingshuset Attention søger kvinder der lider af forkølelsessår til interviews og demonstration af forkølelsessårsplastre.

Er du kvinde, 18 år eller derover, og lider du af forkølelsessår? Bruger du plastrer på dine forkølelsessår når de går i udbrud? -Så kan du hjælpe os og få et gavekort til Magasin på 500 kr som tak for hjælpen.

Vi er igang med at undersøge kvinders brug af plastre til forkølelsessår og skal i den forbindelse bruge 4-6 kvinder, der har erfaring med at bruge plastre.

For at kunne få et godt indblik i hvordan kvinder bruger disse plastre, har vi brug for kvinder til at demonstrere og tale om hvordan de normalt påsætter og bruger plastrene.

Du vil blive bedt om at vise os hvordan du håndterer og påfører plastrene, derefter vil du blive interviewet omkring den netop udførte demonstration og dine egne erfaringer med brugen af plastrene. Vi vil være to personer, der interviewer dig.

Demonstrationen vil blive filmet og der bliver taget billeder (dette er kun til internt brug og vil aldrig blive vist offentligt eller brugt i andre sammenhænge. Filmen og billederne er udelukkende for at kunne analysere din brug at plastrene.

Demonstrationen og interviewet vil tilsammen tage ca. 30 minutter og vil foregå på Attentions kontor på Lergravsvej 57 2300 Kbh S i tidsrummet 9- 17.

Hvis du er interesseret i at deltage eller har spørgsmål til os, er du meget velkommen til at kontakte Stine på mail: stn@attention-group.com


Vi håber at høre fra dig!

Besvar