Er ny i "gamet" - erfaringer søges...

Tal direkte med ligesindede mennesker
Besvar
p.maj
Indlæg: 5
Tilmeldt: 20. jan 2015, 19:26

Er ny i "gamet" - erfaringer søges...

Indlæg af p.maj »

Hej ligesindede.

Er en relativ ny, men efterhånden ret fortvivlet indehaver af herpes genitalis, og famler mig frem i blinde - ret meget uden held...

Lidt om mig... Har haft herpes i flere år, men blev først "diagnosticeret" for en måned siden. Jeg lider af nærmest konstante udbrud - dog uden nogen synlige blærer, men med kløe, svie, stikken i underlivet og nervesmerter.
Jeg har fået underlivsundersøgelser, diverse kønssygdoms-tests, har beskrevet mine symptomer ved min læge, 2 gynækologer, 3 besøg på en venera-klinik. Men først da jeg får en henvendelse fra en gammel flamme om at han har herpes, falder brikkerne på plads for mig!

Hvis nogen kan hjælpe (med noget af det), vil jeg virkelig sætte pris på nogle erfaringer/gode råd om følgende:

1)
Da jeg blev opmærksom på at jeg havde herpes, tog jeg aciclovir-tabletter, 5 om dagen i 5 dage, hvilket tog udbruddet, men det kom igen hurtigt. Så jeg prøvede igen - 5 om dagen i 5 dage og lige derefter fortsatte jeg med forebyggende tabletter, 4 om dagen. Men denne gang forsvandt det kun en dags tid... Og jeg har pt udbrud trods aciclovir tabletterne. Nogen der har prøvet det samme, eller ved hvorfor?
(Jeg har købt tabletterne online og ikke gennem min læge)

2)
Hvad kan det være der tricker de her udbrud? Mht. kosten, så holder jeg mig fra nødder, slik og chokolade. Er der andre fødevarer som man gør klogt i at undgå?
Hvor meget spiller ens trivsel ind? Jeg er nok det man vil kalde lettere stresset - er i et ulykkeligt ægteskab med 2 børn og overvejer skilsmisse.

3)
Hvad er forskellen på herpes simplex type 1 og 2?

4)
Nogen der ved om man købe lysin i en fysisk butik i Jylland?

Mvh. p.maj

Besvar