Utroligt!Det kan lade sig gøre ikke at få udbrud!

Tal direkte med ligesindede mennesker
Besvar
Pindsvinet
Indlæg: 1
Tilmeldt: 17. dec 2014, 09:59

Utroligt!Det kan lade sig gøre ikke at få udbrud!

Indlæg af Pindsvinet » 17. dec 2014, 10:48

Hej, til DIG som også har herpes.
Jeg føler, at jeg bør stå frem og informere om, hvad der har hjulpet mig rigtig meget!

Jeg er selv behandler - og har mere end syv års lærdom i branchen bag mig - men har trods ihærdig indsats ikke kunnet "knække koden."

[Website navn fjernet af admin] har hjulpet mig. Jeg har i næsten to måneder ikke haft udbrud efter at have besøgt Søren Egstrup. Jeg har testet, om jeg ville få udbrud f.eks. ved at spise en hel plade Ritter chokolade med hasselnødder - INGEN UDBRUD! Har også prøvet den lyserøde udgave, som også før har givet kontant afregning - INGEN UDBRUD. Har spist små stykker chokolade fra Tom's med nougat - INGEN PROBLEMER! Har testet marcipanruller fra bageren - endda to lige efter hinanden.....INGEN UDBRUD!

Det eneste, der har tricket mig med én enkelt blære var en stor portion hjemmelavet Tiramisu med godt med Marsalavin i.......Og det var på et tidspunkt, hvor mit immunforsvar på grund af forkølelse var meget lavt.

Jeg har selv studeret herpes genitalis i 10 år på egen krop og gik altid med Lysin (aminosyre-piller) på mig. I 10 år måtte jeg HVER gang jeg spiste eller drak noget, tænke på, om der var meget arginin eller spor af nødder i det jeg spiste - for så kunne jeg i langt de fleste tilfælde undgå udbrud ved at tage en passende dosis lysin - men nougat og andet hasselnødder måtte jeg helt undgå. Selv kammerjunkere indeholder jo spor af nødder.......Husblads i fromage skulle jeg passe på med ikke at indtage i store portioner - selv om jeg tog lysin - den er dog ikke afprøvet endnu....Men jeg synes at det er fantastisk at jeg igen kan smage en god håndfuld jordnødder uden at der sker noget!

Mange hilsner med ønsket om en rigtig god jul samt et helsebringende og herpesfrit nytår til jer alle fra
"det lille pindsvin"

p.maj
Indlæg: 5
Tilmeldt: 20. jan 2015, 19:26

Re: Utroligt!Det kan lade sig gøre ikke at få udbrud!

Indlæg af p.maj » 20. feb 2015, 22:50

Eftersom web-adressen er fjernet, er det svært at gennemskue, hvilken type behandling det er du har modtaget? Lyder som noget der skal prøves :-)

Besvar