Herpes udbrud??

Tal direkte med ligesindede mennesker
Besvar
Amalie
Indlæg: 1
Tilmeldt: 5. aug 2014, 16:47

Herpes udbrud??

Indlæg af Amalie » 5. aug 2014, 17:04

Hej allesammen, jeg håber virkelig i kan hjælpe mig.
Jeg har fornyeligt fundet ud af jeg er blevet smittet med herpes. Dog er jeg lidt i tvivl om hvor lang tid jeg har haft det. Mit første udbrud startede for 3-4 dage siden og jeg er kommet på en pille kur, synes dog det stadig bliver værre, evt gode råd mod dette?

For en måned siden fik jeg en lille bums lidt uden for skeden, denne bums forsvandt dog igen efter et par dage og den lignede en helt almindelig bums. Så fik jeg ny parter for en uge siden og efter vi havde været seksuelt sammen startede det første udbrud. Dog havde vi to uger inden også været seksuelt sammen uden der var noget at se. Mit spørgsmål er så, var den lille bums starten på herpes? Eller har jeg først fået det af mine nye partner? Der var intet at se på hans penis, jeg gav ham også oral sex, men der er ingen tegn på herpes ved min mund.
Alle mine symptomer på herpes i underlivet er først startet efter jeg har haft sex med min nye partner anden gang, er det ham der har smittet mig, fordi hans har været på vej i udbrud, eller fordi han først har opdaget det nu og har gået rundt med det..

Håber en venlig sjæl vil hjælpe med at besvare mit spørgsmål, er meget fortvivlet omkring det hele...

Besvar