måske lidt hjælp

Tal direkte med ligesindede mennesker
Besvar
Birthe
Indlæg: 3
Tilmeldt: 2. mar 2008, 15:29

måske lidt hjælp

Indlæg af Birthe » 2. mar 2008, 16:09

Hmm jeg synes godt nok det er lige til at blive forvirret af. min læge siger at hvis man er smittet kan man ikke smitte sig andre steder. At det jo er en virus der eri os og at det er et nyt udbrud hvis det kommer andre steder.
Jeg ved ikke om i ved det med de fleste af os bliver faktisk smittet med det når vi er små og savler ind over hinanden. så ligger det der i dvale...

Mit er på endeballe... pisse irriterende svært at pleje det , da det er de færreste steder de har spejle i røvhøjde.
min veninde har prøvet med friskstødt Peberkorn på blænen. og en anden har haft mildnet det med propolis creme fra forever. og jeg har lidt held med EchinaGold (rød solhat) direkte på stedet. Det disinificerer i al fald.
og så er jeg i gang med nogle hømopatiske dråber "herpes simplex comp" vist nok fra alergica. men ikke alle helsekosterne har dem, det skal findes i et hæfte og bestilles hjem. Til dem der bor i Århus kan det købes i undhedskosten på Frederiksallé. Det skulle kunne give en pause på 2-3 år. det vil jo bar være så skønt.
Mine udbrud sætter jeg i forbindelse med stress, glemt at spise mine viatminpiller og så lidt for meget chokolade...
jeg tror virkelig det med god kost er vigtigt.
Mvh Birthe

alli85
Indlæg: 1
Tilmeldt: 19. dec 2008, 17:45

Re: måske lidt hjælp

Indlæg af alli85 » 22. dec 2008, 19:27

hej :)

Hjælper de dråber du tager?

bubba
Indlæg: 1
Tilmeldt: 10. aug 2009, 17:59

Re: måske lidt hjælp

Indlæg af bubba » 10. aug 2009, 18:03

Mht homeopati... Det er den værste form for kvaksalveri, der findes. Det er dummere end dumt. Du har ret i at det desinficerer, det er pga alkoholindholdet. Jeg har gode erfaringer med sprit/alkoholbaserede håndrensere. Det tørrer blærerne ud med det samme.

Besvar