Har det på lænden

Har ernæring en indflydelse på dine gentagne udbrud ?
Besvar
SS

Har det på lænden

Indlæg af SS » 25. jan 2008, 12:01

Juni 17th, 2007 at 18:22

Hvor er det dejligt at læse at man ikke er alene.Jeg er en pige på 28 år. Jeg føler med jer alle, da jeg selv slider og døjer med Herpes G!!!
Jeg har døjet mede det en lille årrække nu. Det startede på mine kønsdele, og efter gentagne medicinkure på 5 dage af gangen, får jeg nu Zelitrex HVER dag! SUK!!! Det er DYRT! Heldigvis er der tilskud. Men når jeg skal købe næste pakke, på kun 30 piller, starter jeg forfra på mit tilskud og skal derfor punge op med ca 900-1000 kr. Det er så ærgeligt det skal være så dyrt.

Nå men, den daglige pille hjælper med at ’holde det ned’, men jeg får desværre udbrud ca én gang hver 1 1/2 måned. Og det mystiske er, at det de sidste mange gange er begyndt at kommer på lænden!!!!!!! Lige dér ved halebenet. Jeg er faktisk glad for det sætter sig der istedet for mellem benene, fordi jeg nemmere kan mindske smittefaren ved at ta’ forkølelesessårs-plaster på, og derved bedre kunne leve med, samt have sex med min kæreste som enten ikke er smittet, eller i hvert fald ikke har udbrud!

Mit håb er bare, at der bliver fundet en løsning på denne sygdom snart og at
prisen på medicin falder.

Tak til Silla, der har skrevet om Protabs… Jeg er åben for alt, så glæder mig til at prøve dem :-)

KH fra SS

Besvar