Min erfaring med et langt liv og Herpes

Har ernæring en indflydelse på dine gentagne udbrud ?
Besvar
Kvinde på 60

Min erfaring med et langt liv og Herpes

Indlæg af Kvinde på 60 » 25. jan 2008, 11:39

April 5th, 2007 at 17:59

Jeg er kvinde på snart 60, og mit første udbrud kom da jeg begyndte at komme i overgangsalderen i en alder af 46 og hvem der har smittet mig aner jeg ikke, da jeg i de sidste 25 år har brugt kondom ved sex.

Jeg havde rigtig mange udbrud det første år - hver måned og nogle gange 3 udbrud om måneden, der kunne vare helt op til 12 dage, før det gik væk. Så var der en årrække, hvor jeg ikke havde et eneste udbrud og så kom igen en periode med udbrud ofte.

Jeg startede med at spise Longovital for flere år siden og hvis jeg i en periode glemmer at ta’ dem er jeg sikker på at få et udbrud.

Desuden får jeg også udbrud ved stress. Jeg mærker ofte udbruddet ved at få ondt langs bagsiden af låret og har meget hævelse, der hvor udbruddet er, men jeg syntes, hvis jeg skynder mig at smøre med zovir og gerne flere gange (end de anbefalede 5) de første dage, så går det hurtigere over.

De senere år er udbruddene blevet noget kortere og også med længere mellemrum, det er selvfølgeligt glædeligt men da jeg var yngre generede det mig meget, det har heller ikke afholdt mig fra sex, men jeg har dog været afholdende, når jeg har haft udbrud. De partnere jeg har haft har altid vidst det fra start og det tror jeg er vigtigt - er enig med dig, der skrev, det er jo bare en hudlidelse - selv om den kan være både smertefuld og generende - LEV med det og dit liv, der er ingen returbillet til igår.

Påskehilsner til alle jer med indlæg fra en stadig sex-aktiv kvinde

Besvar