Har fundet nogle gode kosttilskud

Har ernæring en indflydelse på dine gentagne udbrud ?
Besvar
Sille

Har fundet nogle gode kosttilskud

Indlæg af Sille » 25. jan 2008, 11:20

Hej med jer,

Jeg er en kvinde på 36, jeg har lidt af herpes på og omkring kønsdele og baller i godt og vel 15 år. Udbrudende varierer i perioder, og er meget afhængige af min fysiske og psykiske velvære. Får jeg for lidt søvn, er stresset, følelsemæssigt ude af balance, eller omkring mestruationstidspunktet, så bryder virus ud i lys lue. I perioder kan jeg slippe i helt op til 1 måned, i andre har jeg flere udbrud om ugen. Jeg har været igennem flere langvarige behandlinger med aciclovir i pilleform. Det har som regel slået virus omkuld, så jeg har haft fred i nogen tid, men det kommer jo altid tilbage igen.

Jeg har lige været igennem en lang periode, ca. 3 mdr. med konstante udbrud, flere om ugen. Jeg begyndte så for 14 dage siden at tage et kosttilskud i form af et aminosyre præparat, der hedder protabs. Anbefalet daglig dosis er 4 tabletter = 2000 mg. Jeg tager kun 2, altså 1000 mg idet jeg er lille og slank. Jeg har ikke haft et udbrud siden. Det kan selvfølgelig være en tilfældighed, men jeg har total optur over det.

Jeg skal nok vende tilbage om noget tid og fortælle hvordan det går.

Med venlig hilsen
Sille

Anonym
Indlæg: 7
Tilmeldt: 23. aug 2008, 12:28

Re: Har fundet nogle gode kosttilskud

Indlæg af Anonym » 23. aug 2008, 12:49

Hvordan gik det så? :-)
Håber det virkede!!!

Kristian
Samaritan
Samaritan
Indlæg: 34
Tilmeldt: 26. jan 2008, 12:16

Re: Har fundet nogle gode kosttilskud

Indlæg af Kristian » 27. aug 2008, 23:31

Såvidt jeg kan se på deklarationen er det ikke andet en mælk på piller. En lang liste over proteiner. Ser fint ud. Men hvis man slår mælk op på en næringsdatabase, så giver det samme resultat.
Det er det samme med Lysine-produkterne. Jeg spiste dem i nogen tid. Er usikker på om jeg kan sige om det hjælper eller ej.
Hvis man læser på næringsindholdet på mælk, så vil man opdage at der i et glas mælk er 650mg Lysine. Og der er 500mg Lysine i én af de piller som man kan købe. Er det så ikke bedre at drikke mælk ?

Gæst

Re: Har fundet nogle gode kosttilskud

Indlæg af Gæst » 6. nov 2009, 21:45

Til Kristian:

Det må på en eller anden måde være mere koncentreret, for jeg er blevet fri for herpes vha. aminocomplex vallepulver, og det er jo også lavet af mælk; men jeg spiste en hel del mælkeprodukter også før, og fik dengang alligevel udbrud...

flonis
Indlæg: 1
Tilmeldt: 8. nov 2009, 14:03

Re: Har fundet nogle gode kosttilskud

Indlæg af flonis » 8. nov 2009, 14:16

Kom til at tænke på om det er fordi man mangler Mælk / kalk?.... Nå men jeg har selv herpes og fik det for to år siden... og fik udbrud hver anden måned...det var bare total nederen... så snakkede jeg mad en gammel veninde som sagde du skal bare spise LONGOVITAL... og jeg har spist dem siden 3 om dagen.... har kun haft to udbrud på et år...de virker altså har givet rådet videre til flere veninder som også lider at herpes, både for oven og for neden, det virker også for dem. syntes jeg ville give rådet videre....

Det er dog ret træls når, man har udbrud selvom man spiser de piller, mensamtidig så kan det jo være man blir sparet for en rigtig forkølelse, og bare har et udbrud i stedet???
Lidt af mine tanker omkring dette emne.

Besvar