Anbefaling af kur - nu kan jeg spise nødder :-D

Har ernæring en indflydelse på dine gentagne udbrud ?
Besvar
Bjørka

Anbefaling af kur - nu kan jeg spise nødder :-D

Indlæg af Bjørka » 15. okt 2011, 18:22

Hej alle herpeslidende.

Jeg har jo gennem årene prøvet mange forskellige ting mod herpes, og nu vil jeg blot dele mit sidste fund med jer:

For nogen tid siden læste jeg på nettet en teori om, at herpesvirus på en eller anden måde provokeres til udbrud af svamp. Altså at svampeinfektion gør éns immunsystem meget mere forsvarsløst overfor herpesvirus. Jeg bestemte mig til at efterprøve dette, ligesom jeg har været villig til at prøve andre ting. Især fordi jeg også var begyndt at få de mavegener, som man plejer at kalde symptomer på candida: opsvulmet mave, især om aftenen. Mavesmerter dagligt, særlig efter måltider. Luft i maven. Træthed og uoplagthed. Så det skulle der alligevel gøres noget ved.

Jeg fandt en candidakur på Allergikompagniets hjemmeside, som jeg varmt kan anbefale. Den battede for mig!! Den er ikke så ekstrem diætmæssigt som mange candidakure er, men til gengæld effektiv.

Det fede ved den for mig har været, at jeg nu har fået det så godt, at jeg ligefrem har kunnet udvide min diæt til nogle ting, jeg ikke har kunnet spise i årevis pga. efterfølgende herpesudbrud. Efter ca. halvanden måned på candidakuren begyndte jeg nemlig at kunne spise f. eks. nødder og mandler. En hel pose saltede mandler på én dag - og en anden dag to hele poser salte macadamianødder - har jeg spist, uden at få udbrud af det!!! Det er eddermame vildt for en, der tidligere har haft kronisk herpes og kunne få udbrud af blot at indtage nogle få nødder. Nu frådser jeg i dem, selvom jeg stadig holder lidt pauser også for en sikkerheds skyld. Men indtil videre er det gået fint!

Jeg kan også spise meget mere oksekød nu, og tilmed bacon (svinekød gav mig tidligere store problemer). Og rejer! Hurra! Alt sammen ting, der var mere eller mindre udelukket før, fordi de med sikkerhed fremprovokerede udbrud, ofte allerede dagen efter.

Til gengæld opretholder jeg stadig et afkald på hvede og mælkeprodukter. I hvert fald indtil videre. Candidakuren er kun på 3 måneder, men jeg bliver nu indtil videre ved med at tage de kosttilskud, der er til den, fordi mit tarmsystem er blevet så glad af dem, og herpessen samtidig er væk. Jeg har ikke mere ondt i maven, og jeg får ikke mere herpes.

Det er altså stort.

Som jeg nævner i et par andre indlæg, tager jeg stadig 3 longovital og et par andre vitaminer dagligt, men jeg har kunnet droppe lysin og h-balm.

Dette har bekræftet mig i, at man KAN få kontrol over herpes. Man skal bare finde de rigtige knapper at trykke på. Hvilke de er, er jo ikke det samme for alle mennesker. Men jeg håber, at I alle må finde noget, der virker ligeså godt for jer, som det jeg har fundet nu har virket for mig. Nu skal jeg bare ud at leve livet!

zadormat

Anbefaling af kur nu kan jeg spise nødder D

Indlæg af zadormat » 12. aug 2019, 19:15

Hej

Jeg fik en skade for 14 dage siden. Idag var jeg ved lægen, som sagde, at det var en fibersprængning. Jeg havde indtil da havde holdt den så godt i ro, jeg kunne, men havde gået med sneakers udenfor og strømpesokker indenfor. Hun sagde, jeg skulle fortsat holde den i ro og begynde at bære sko med hård underflade både udendøre og indendøre.
Jeg har sidenhen googlet det, men jeg bliver forvirret. Jeg synes både der står at man skal holde den i ro, massere den til smertepunktet og lave strækøvelser, så nu er jeg ret forvirret.
Hvad kan jeg selv gøre, for at få skaden god igen så hurtigt som muligt? min læge mente, at det ville tage op til 4 uger yderligere.

выплаты норм [url=https://forum-gid.ru/]игровые аппараты эльдорадо[/url] кто-то пробовал?

Besvar