Biopati og bøger

Har ernæring en indflydelse på dine gentagne udbrud ?
Besvar
grækeren
Indlæg: 8
Tilmeldt: 3. dec 2008, 10:35

Biopati og bøger

Indlæg af grækeren » 3. dec 2008, 11:28

Med overskriften vil jeg gerne åbne et forum til udveksling af erfaring med biopati og relevant litteratur.
Jeg har haft herpes genitalis siden 1971 og har haft stor glæde af kostråd fra en dygtig biopat og fra læsningen af Dorte Juul Poulsens "HERPES - nej tak" (Klitrose 1994). Bogen findes på en række folkebiblioteker landet over.
DJPs pointe er, at herpes kan bryde ud som resultat af flere faktorer, enten alene eller i samspil. Hun skriver om arginin/lysin, stress, motion, ernæring og kosttilskud.
Når man så erkender, at man bør bruge kosttilskud, kan man købe sig fattig på det forkerte. Hvad der hjælper den ene, er ikke nødvendigvis godt for den anden.
Jeg går hos en biopat en gang om året og får justeret min oversigt over, hvad jeg skal bruge. En del af honoraret til biopaten tjenes hjem i butikken, da mange helsekostbutikker giver 10% rabat på "biopat-recept-køb".
Min erfaring er klart, at overholder jeg DJPs anbefalinger og biopatens doseringer kan jeg stort set holde min herpes i skak.

(En biopat er en alternativ behandler, som tester din krop for, hvad du skal undgå at spise og hvilke vitaminer, mineraler m.m. du bør supplere din kost med.)

Besvar