Har nogen prøvet H-Balm

Har ernæring en indflydelse på dine gentagne udbrud ?
Besvar
Aurinko

Har nogen prøvet H-Balm

Indlæg af Aurinko » 25. jan 2008, 01:57

H-Balm???

Hej alle!
jeg undrer bare!!??

Jeg har i hvert fald også Herpes Zoster = Helvedesild.
Min Herpes Zoster sover - håber jeg!
Men lige nu er jo mit immunforsvar helt i bund - jeg har en lungebetændelse der bare ikke vil forsvinde - så der er jo en vis risiko for, at min Helvedesild vågner op til dåd igen!!
Jeg søgte efter information vedr. herpes på nettet og VUPS! dykkede denne annonce om H-Balm op!
Jeg læste salgsgassen - og nu undrer jeg: er der nogen derude der har prøvet produkterne??

[Link slettet af redaktionen]

PS Jeg har god erfaring med Zovir - et par kraftige kure ganske tæt efter hinanden bankede da (i hvert fald foreløbig) både min Herpes Zoster (og den Herpes Genitialis jeg nogen gang fik små bitte udbrud af) på plads for mere end 10 år siden! Siden den gang NUL problemer - indtil nu i hvert fald!
Jeg har altså ikke fået konstateret Herpes Genitialis - men jeg regner med at være smittet i 1966. Min daværende ægtefælle var smittet og havde kæmpe udbrud. Selv har jeg haft små gener og meget sjældent - men har læst mig til, at det nok er Herpes Genitialis! Men jeg når jo aldrig at få en læge til at kigge før det hele er borte igen!

hilsen
AURINKO

Ukendt

Re: Har nogen prøvet H-Balm

Indlæg af Ukendt » 25. jan 2008, 02:07

Jeg har prøvet H-balm i nogle måneder nu, har haft HG i ca. 9 år og har også de såkaldte “små” udbrud. I starten havde jeg Herpes ca. 1 gang om måneden, men nu har jeg kun haft 1 udbrud siden jeg startede med H-balm. Måske fordi jeg for første gang sjuskede lidt da jeg mærkede uroen under huden.
Jeg kan varmt anbefale netdoktors debat om kønsygdomme hvor bl.a. Søren har skrevet fine indlæg. Håber at flere derfra kigger forbi og skriver om deres erfaringer.

Dennis

Re: Har nogen prøvet H-Balm

Indlæg af Dennis » 25. jan 2008, 12:21

Oktober 29th, 2007 at 19:50

Jeg fik konstateret Herpes for 1½ år siden, og har haft mange ture med det i længere perioder. nogle værre end andre. jeg spiser zelitrex 250 mg 1 pille 3 x dagligt og det hjælper meget på det.
Jeg håber virkeligt at der kommer noget som kan kurere det. Jeg har set på nettet at man kan købe noget som hedder H - Balm, som skulle dulme på smerterne ellers er der ingenting man kan gøre ud over at spise sundt, men det ved enhver er godt for ens krop og sjæl.

Jeg er begyndt at lide af hovedpine og generel mindre livsenergi og det er meget træls! det eneste råd jeg kan give er at spise meget grønt, være renlig i de perioder man hart det så man ikk smitter mere.. og drik masser vand

Dennis - 24

Besvar