Sex i slutningen af udbrud

Det er jo ikke enden på dit sexliv. Fjern tabuet og skriv dine tanker.
Besvar
Hansi29

Sex i slutningen af udbrud

Indlæg af Hansi29 »

Hejsa,
jeg har haft herpes genitalis et par år nu, kun med udbrud en gang om året cirka. Mit første udbrud var ulideligt, de efterfølgende 2 utroligt milde. Mandag aften mærkede jeg en anelse smerte i underlivet, var ikke i tvivl om at det var et udbrud og fik medicin tirsdag morgen.

Symptomerne var væk allerede onsdag/torsdag, ingen smerte eller noget at mærke. Idag (5.dagen for behandling) havde jeg så sex med min kæreste uden kondom. Indrømmer gerne at det var dumt, men det er derfor jeg skriver her nu, fuld af nervøsitet og bekymring. For da jeg så kiggede med et spejl kunne jeg stadig se en anelse, lille bitte smule rød hud, sådan en lille hudafskrabning på en måde. Men jeg har ikke kunnet mærke noget i flere dage.

Spørgsmålet er egentlig: Efter 5 dage med behandling, hvad er mon risikoen for, at virus stadig er aktivt? Er der stadig kæmpe risiko for smitte eller er den betydeligt mindre efter behandling?

malou85
Guddommelig
Guddommelig
Indlæg: 111
Tilmeldt: 4. dec 2011, 10:51

Re: Sex i slutningen af udbrud

Indlæg af malou85 »

Hej :)

Jeg vil sige ja, der er risiko for smitte.

Jeg tænker, at din kæreste om at være obs på symptomer. I kan ikke gøre mere end at vente og se :)

Jeg ville personligt vente flere dage med sex - jeg venter altid mindst en uge med påbegyndelse af kur, inden jeg dyrker sex.
Jeg forventer desuden at min partner også tager ansvar for sig selv. Jeg fortæller altid min faste partner om herpes og forventer derfor også, at han deler ansvaret om at beskytte sig selv.

Hansi29

Re: Sex i slutningen af udbrud

Indlæg af Hansi29 »

Tak for svar :) Ja vi må vente og se og være mere forsigtige næste gang. Men i teorien kan han vel være smittet, selv hvis han ikke får symptomer?
Han kender naturligvis til risikoen og må tage sin del af ansvaret om at have samleje.

malou85
Guddommelig
Guddommelig
Indlæg: 111
Tilmeldt: 4. dec 2011, 10:51

Re: Sex i slutningen af udbrud

Indlæg af malou85 »

Ja nogle får ikke symptomer eller de får syptomer, der er så milde, at de enten ikke bemærker det eller får den tanke at det kan være herpes :)

Besvar