Type 1 på kønsorganerne

Det er jo ikke enden på dit sexliv. Fjern tabuet og skriv dine tanker.
Besvar
Fortvivlet partner

Type 1 på kønsorganerne

Indlæg af Fortvivlet partner » 29. dec 2015, 00:58

Hej derude :)

Jeg har en "ven med fordele", som for et par måneder siden er blevet smittet med herpes type 1 på kønsorganerne. Det er selvfølgelig mest synd for ham, da det gjorde utrolig ondt på ham da der var udbrud (ja, det ved alle jer der er smittet jo sikkert alt om i forvejen). Han har, så vidt jeg ved, kun haft 1 udbrud, hvor vi afholdte os helt fra sex, da det også gjorde ondt på ham at få rejsning af at gøre noget godt for mig.

Det har lidt gjort vores sex en smule besværligt. Jeg elsker at give blowjob, men grundet smitterisikoen, har jeg kun givet ham blowjob med kondom på, og for at være ærlig, så tænder det mig ikke ret meget, når han skal have kondom på imens. Da jeg ikke er på p-piller, er det ikke noget problem at have alm sex med kondom på, for det har vi været vant til hele tiden. Men jeg vil så gerne kunne give ham blowjob igen, for jeg nyder det mindst ligeså meget som ham.

Det samme problem er der når vi sover sammen. Vi ligger rigtig meget i ske og putter meget og har hele tiden gjort det nøgne, men fordi han frygter at smitte mig på ballerne, så har han ikke lyst til at ligge uden underbukser sammen med mig mere.

Jeg har haft kontakt med min egen læge, men lægen kan jo kun fortælle mig om at der er en smitterisiko på 5% selvom han ikke har et udbrud. Jeg har fået taget en blodprøve for om jeg skulle være heldig at være immun, men det er jeg selvfølgelig IKKE.

Min store bekymring er jo at jeg ikke vil smittes. Han er af samme holdning, da han ville blive så ked af at smitte mig. Jeg ved at vi ikke skal være kærester, så jeg ville være så træt af at blive smittet og skulle have det på slæb resten af mit liv.
Hvad er jeres erfaringer? Hvordan får i oralsex det til at fungere?

Jeg tror vi begge er lige frustrerede over det...

På forhånd tak for svar!

malou85
Guddommelig
Guddommelig
Indlæg: 114
Tilmeldt: 4. dec 2011, 10:51

Re: Type 1 på kønsorganerne

Indlæg af malou85 » 29. dec 2015, 18:19

Altså den eneste måde overhovedet ikke at blive smittet på er at stoppe med at have sex. Risikoen er der, og det er herre fedt af ham, at han har fortalt dig det og været ærlig.

Hav ikke sex, når der er udbrud. Risikoen for at smittet er som du selv siger 5%, når der ikke er synlige udbrud/udbrudsfri perioder.

Jeg tænker at vælger du at være sammen med ham, så vælger du også at dyrke sex med en lille risiko. Tag noget ansvar, ligesom han har gjort. Lev med de begrænsninger, det eventuelt giver dig :)
Kudos til ham for at være ærlig, sej fyr :)

Besvar