Vi er begge smittet?

Det er jo ikke enden på dit sexliv. Fjern tabuet og skriv dine tanker.
Besvar
AN1234
Indlæg: 1
Tilmeldt: 26. maj 2015, 18:16

Vi er begge smittet?

Indlæg af AN1234 » 30. maj 2015, 06:57

Hej alle sammen.
Der virker ikke til at være så meget gang i siden, men jeg håber der er nogen som kan give mig et svar. :)

I tirsdags var jeg ved lægen, fordi jeg havde afsindigt ondt i underlivet. Hun var sikker på at det var herpes, hvilket nu er blevet bekræftet ved en prøve. Dog er det HSV1 jeg har fået dernede.

Vi valgte at min kæreste skulle tage til hans læge og få en blodprøve tage, for efter lidt læsning herinde, virkede det til at han godt kunne være 'rask', selvom min læge sagde det var ham som havde smittet mig. Det viser sig så at han både har HSV1 og 2. Han har dog aldrig haft symptomer. Den sygeplejeske som tog prøven på ham, sagde at jeg var rask smittebærer, fordi jeg havde udbrud, hvor min læge sagde han er det. :/

Har dog i denne process fundet ud af at min eks også havde herpes, ved dog ikke hvilken af dem han havde.
Og har haft mange forkølelsessår tidligere, så er der overhovedet nogen som har smittet mig?

Nu er vi selvfølgelig i tvivl om, hvordan vores sexliv skal være fre.mover. Umiddelbart er der ingen af os som har lyst til at bruge kondom. Og jeg tænker selv, at nu har jeg allerede den ene, vil det være så slemt at få den anden også? Og hvad med at kysse? Den sygeplejeske som tog hans blodprøve sagde vi ikke måtte kysse når jeg havde udbrud, men er det ikke ligemeget når udbrudet er forneden, og vi begge har HSV1?

Håber der er nogen som kan besvare mine spørgsmål, for vi er lidt lost, når vi har to lægehuse som siger noger forskelligt!

1234

Re: Vi er begge smittet?

Indlæg af 1234 » 19. okt 2015, 19:53

Hej,

Synes det er ærgerligt du ikke har fået svar.. Har lige set dit indlæg - ved det er sent svar. Forhåbenligt, har du fundet et svar nu? Ellers vil jeg anbefale dig, at ringe til aids-linjen (https://aidsfondet.dk/aidslinien), der svarer på spørgsmål om alle sexsygdomme. Jeg har selv ringet til dem, da læger desværre ikke ved ret meget om herpes. Tilgengæld har aidsfonden stor viden omkring dem, og de har hjulpet mig rigtig meget!

Du må meget gerne dele herinde, hvis du har fundet et svar :) Har selv en kæreste med forkølelsessår på læben, hvor jeg selv har det genitalt hsv-1. Jeg ved, at herpes kan brede sig, og at vi selvfølgelig derfor ikke kysser, når han har udbrud eller har sex, når jeg har. Tænker, det samme må gælde for jer?

Håber du finder svar.

Besvar