hjælp søges

Det er jo ikke enden på dit sexliv. Fjern tabuet og skriv dine tanker.
Besvar
Musen
Indlæg: 2
Tilmeldt: 3. apr 2014, 11:28

hjælp søges

Indlæg af Musen » 3. apr 2014, 11:41

Hej alle, er helt ny her. Jeg har fået en dejlig ny kæreste for 7 mdr siden, som har herpes 1 og har kun haft udbrud i munden tidligere. For ca 4 mdr siden begyndte han så at få udbrud på penis også, stadig herpes 1. Dette hæmmer selvfølgelig vores sex liv en hel del også fordi han faktisk har en del udbrud der nede. Gik til læge og kom i ny fast behandling med aciklovil og alt gik godt i 1½ mdr. Vi kunne igen dyrke sex som vi havde lyst osv. Nu er den så gal igen, det ene udbrud tager det andet.
Et er udbrudene, det er til at tage og føre på, men noget andet er den mistede sexliv. Alt spontalitet er væk, skal altid lige spørge til om han er ok inden jeg ligger op til sex og det er ved gud dræbende.... Hvad gør i andre.
Kondom er desværre ikke løsningen hos os, da han mister rejsningen og så er vi jo lige vidt.
Måske det bare er mig der er sippet, men efter et langt ægteskab med ingen eller næsten ingen sex, ja så havde jeg jo håbede lidt på et aktiv sexliv her i mit nye forhold.
Så hvad gør i andre, er der steder man kan få hjælp eller råd til sex på anden måde, eller er jeg egoistisk når jeg gerne vil have sex og han ikke kan....

gæst

Re: hjælp søges

Indlæg af gæst » 3. apr 2014, 13:47

Hej

Jeg tror ikke det er unormalt at den ikke-smittet-part, fra tid til anden overvejer at rive håret af sig selv, når sex ikke er muligt, tro mig det gør de der er smittet også.

Til det kan jeg som smittet kun sige, at hvis jeg kan mærke min mand(sjældent) bliver irritabel over, at traditionel sex ikke er en mulighed (jeg døjer med mange blæreløse udbrud, hsv 1, på trods af forebyggende medicin) begynder min indre stress at stige og ikke nok med jeg er led og ked af min lortesygdom, så føler jeg mig også utilstrækkelig og enormt usexet. Det tilsammen påvirker mig enormt psykisk. Endvidere kan jeg være bekymret for at de "nederlag", aktivere endnu flere udbrud. Altså en ond ond cirkel. Tro mig, jeg er sikker på jeg taler på stort set alle som har hsv "down under"...: Vi SAVNER SAVNER SAVNER masser af sorgløs og ubekymrede sex.

Kan bestemt godt forstå dig, min mand og alle andre der lever med "os" med hsv... Det må være en ordenlig mundfuld omend for det meste en selvvalgt en af slagsen ;)

Vær kreativ berøring osv. -ved godt det ikke er det samme, men et fint alternativ.

Vis dig kæreste, at du elsker ham og se om du kan nå til en accept, det er nok den ene af de to muligheder der er... Pøj pøj med det :)

Camilla

Musen
Indlæg: 2
Tilmeldt: 3. apr 2014, 11:28

Re: hjælp søges

Indlæg af Musen » 4. apr 2014, 12:49

Hej Camilla
Tak for dit svar. Jeg er ikke er sekundt i tvivl om at min kæreste har det skrækkeligt med at have herpes og at det må være skrækkeligt at skulle være den det skal sige, ikke nu skat, har udbrud. Desværre har han det sådan at så er det helt lukket, ikke noget med at lege på andre måder, feks med dildo eller anden berøring. Og her var det jeg kunne tænke mig en rådgiver f.eks. et sted hvor man som par kan få råd og vejledning i at der er andre løsninger end sex på alm. vis og også et sted med ligesindet hvor man kan snakke åben om det. Nogle mænd skal bare have det at vide fra en pro før det siver ind....
Jeg viser bestemt min kæreste at jeg elsker ham også selv om han er smittet, vi er rigtige gode til i det daglige at røre ved hinanden, kramme og putter altid tæt når vi går i seng om aften.
For mig er det nyt og måske det er min tålmodighed det kniber med, jeg ved det ikke, jeg elsker manden og vil ikke af med ham, så vi skal bare få det til at fungere til vores begges tilfredshed.
Tænk nogle gange tænker jeg at hvis jeg nu også var smittet så behøver vi ikke passe på, men ved jo godt det ikke er løsningen, så vi passer selvfølgelig meget på med at jeg ikke bliver smittet.

Helena
Indlæg: 2
Tilmeldt: 15. nov 2014, 23:04

Re: hjælp søges

Indlæg af Helena » 15. nov 2014, 23:13

Jeg er sikker på din kæreste vil kunne beskytte jer bedre hvis han spiser herpes medicin forebyggende, når han har så mange udbrud. Det fjerne udbrud har jeg erfaret, men selvfølgelig er det svært at spise medicin hver dag, det er jo også en belastning for kroppen, på en eller anden måde.

Besvar