Uvidende om at jeg var smittet længe - hvad nu!?

Det er jo ikke enden på dit sexliv. Fjern tabuet og skriv dine tanker.
Besvar
kiwi

Uvidende om at jeg var smittet længe - hvad nu!?

Indlæg af kiwi » 1. mar 2014, 10:14

Jeg er en pige på 21 år og fik i forgårs konstateret herpes.. Efter en snak med lægen og når jeg selv tænker tilbage, har jeg fundet ud af, at jeg blev smittet for ca 9 måneder siden! Jeg har derfor haft virussen i kroppen i lang tid uden at være klar over det.
Grunden til jeg ikke vidste, at jeg var blevet smittet er, at jeg befandt mig i Argentina, da jeg fik mit første udbrud, og jeg først kom hjem til Danmark fem måneder efter. Jeg har højst sandsynligt smittet mig selv via et forkølelsessår ved næsen - jeg havde aldrig haft et forkølelsessår før, og vidste derfor ikke, det var det. Hvor uheldig kan man være! Det værste er, jeg blev smittet, den første gang jeg havde sex. At jeg aldrig nogensinde får en sexliv uden herpes er helt ubærligt at tænke på...!

Mit første udbrud varede ca. 10-14 dage og jeg kunne hverken gå eller tisse, fordi det gjorde så ondt! Og det kløede EKSTREMT meget! Jeg havde mange blærer og ringede panikslagen hjem til en vagtlæge i Danmark, der sagde, at jeg skulle opsøge den lokale læge. Da jeg ankom til hospitalet og så hvor ringe kvalitet var og at INGEN talte engelsk, tog jeg halen mellem benene og skyndte mig tilbage til hostellet. Jeg bildte mig selv ind, det blot var en infektion, jeg havde fået pga de nye bakterier i landet, og at det hurtigt ville gå over. Det var desværre ikke rigtigt...

Det værste er, at jeg i min uvisse periode havde et kort forhold til en fyr, jeg mødte på rejsen - en rejsekæreste, som jeg holdt utrolig meget af! Nu er jeg blevet meget bange for, at jeg evt. kunne have smittet ham !!! Vi brugte altid kondom, men havde også oralsex. Jeg er næsten 100 procent sikker på, at jeg ikke havde udbrud, da vi var sammen - men alligevel går tanken på, at jeg MÅSKE havde det, da jeg jo ikke vidste, jeg var smittet! Mit nuværende udbrud er nemlig meget mildt og består kun af få knopper, der hverken svider eller klør. Men jeg kan ikke forestille mig andet, at jeg ville have opdaget, hvis jeg havde udbrud, da jeg intimbarberer mig. Men stadig går tanken.. HVAD NU HVIS!

Vores forhold endte ret sørgeligt og vi mistede kontakten for ca 4 måneder siden. Jeg vil derfor nødig tage kontakt til ham igen!
Ville I mene, at jeg ret moralsk skal tage kontakt til ham og fortælle, jeg er blevet smittet? Eller er chancen for at blive smittet så lille, at det ingen betydning har??? Hvad VIlle I gøre??? Og hvordan skulle jeg overhovedet fortælle ham det!!
Personligt ville jeg fortælle det ansigt til ansigt, men det er umuligt, da han bor på den anden side af Jorden. På samme tid skal det forklares på engelsk, hvilket IKKE gør det nemmere.

Er der andre, der har haft herpes, uden I var klar over det? Tog I kontakt til tidligere partnere eller hvordan håndterede I det??

Lige til sidst - hvor er det fedt, der findes en side som denne! Det er virkeligt dejligt så mange spørgsmål man kan få svar på, når man læser gamle indlæg herinde, og utroligt dejligt at vide, at man ikke er den eneste!

Håbefuld

Re: Uvidende om at jeg var smittet længe - hvad nu!?

Indlæg af Håbefuld » 2. mar 2014, 00:36

Hej Kiwi.

Herpes sucks! Og sådan er det bare!

Det er altid nemt at være bagklog! :)
Hvis din rejsekæreste har fået konstateret herpes siden i var sammen, kunne han i teorien tro at han havde været smittet i længere tid og at der derfor var en risiko for at han havde smittet dig.
Han har ikke taget kontakt til dig; så enten er ham ikke smittet og ellers har han ikke set et behov for at fortælle dig at han er smittet og der var en risiko for at han kunne have smittet dig...
Så lad ham være et godt minde og lad ham være fortid... :)

Med hensyn til et normalt sexliv... Jo!
Jeg blev smittet på min 20 års fødselsdag med udbrud en uge efter, og det var skrækkeligt!
Nu 3,5 år senere har jeg været udbruds fri i 1,5 år.
Jeg er "lige" kommet i mit første reelle forhold men har haft skiftende partnere der alle har været bevidste om min situation.
Den eneste forskel på mit sexliv og andres er at jeg vælger at afstå fra at modtage oralsex og at jeg som hovedregel bruger kondom ved hvert samleje.
Jeg har dog været i samlet set tre forhold hvor han har valgt at smide kondomet, det har for mig været vigtigt at han forstod at der var en risiko.
Men jeg har ikke smittet en eneste partner.

Mit råd til dig. Vær åben, vær ærlig... Men lev dit liv som du vil! Find dine trickers og undgå dem og nyd at det, hvor surt det end er, ikke er farligt som sådan. :)

Besvar