Min reaktion

Det er jo ikke enden på dit sexliv. Fjern tabuet og skriv dine tanker.
Besvar
Gæst

Min reaktion

Indlæg af Gæst » 11. okt 2013, 09:32

Det er rigtig dejligt at finde en hjemmeside hvor herpes bliver diskuteret åbent og uden fordomme.

Jeg fik selv HSV 2 for omkring fire måneder siden. Jeg håbede inderligt, at jeg var en af de heldige som fik sjældne udbrud. Jeg har desværre været præget af det lige siden, jeg fik det konstateret og hver gang jeg slutter en kur, så kommer det igen.
Jeg forsøgte at snakke med min læge om det, også fordi det har bredt sig en smule, og det gør mig nervøs. Min læge har efterfølgende nægtet mig mere medicin, da han mener at udbruddet var så lille, at det ligeså godt kunne være en byld eller at begavede skrabet mig under en barbering. Som om jeg ikke ville kunne mærke hvis jeg skar mig under en barbering?! Derefter sagde han jeg skulle komme tilbage KUN hvis mine udbrud er rigtig store (10 bylder eller mere), hvor han derefter sendte mig til en specialist. Jeg har været så heldig allerede at få en tid ved en specialist i starten af november, selvom de fleste først har tid i januar.

Jeg fortæller det her fordi, det gjorde ondt at min læge reagerede sådan istedet for at hjælpe mig med hvordan jeg eller kan forebygge det. Jeg har i forvejen svært ved at håndtere herpes og tanken om det, da det udover at være konstant tilbagevendende, så gør det ofte rap ondt, at jeg har problemer med at gå og sidde i bestemte stillinger.
Det er derfor virkelig dejligt at finde en side, hvor man der står, hvordan man ellers kan undgå herpes! Så samtidig med at jeg lige kunne få en lille del af min histore ud, så lige en masse kredit til jer derude, som deler jeres erfaringer,!

kama
Helgen
Helgen
Indlæg: 69
Tilmeldt: 29. feb 2012, 21:48

Re: Min reaktion

Indlæg af kama » 14. okt 2013, 17:41

Hvad i alverden er det for en læge du har? Du bør bare kunne gå til ham/hende, og bede om at blive testet for virussen, især hvis du har bylder/blærer, som kan minde om et udbrud. Det er ikke særlig svært for lægen at tage en vatpind, og foretage en podning af området, for derefter at sende den til analyse hos Statens Serum Laboratorium. Svaret burde komme efter maks. en uge.

Håber, det hjælper med at komme til den specialistklinik, hvor du har fået tid. I nogle tilfælde, kan det måske være du skal have de stærke aciclovir tabletter, eller de endnu kraftigere famciclovir eller valaciclovir, hvis de almindelige 200mg tabletter ikke virker. Måske du rent faktisk er så heldig, det ikke er herpes simplex, og det tilfælde vil medicinen ikke have nogen virkning ;) Men som sagt, er du nødt til enten at få foretaget en podning hos lægen, når du har et udbrud,eller også skal vedkommende sørge for at få taget en blodprøve, og teste det for antistoffer.

Den behandling du fik, bør du ikke finde dig i. Evt. kan du vælge at skifte læge, og få en, som rent faktisk tager dig alvorligt.

Bjørka

Re: Min reaktion

Indlæg af Bjørka » 24. okt 2013, 01:05

Kama:

Jeg tror ikke, problemet var at der ikke var blevet taget en prøve. Vedkommende har fået bekræftet, at hun har herpes. Problemet var mere, (så vidt jeg forstår) at lægen ikke gad at høre om det og tilbageholdt medicin. Det duer jo ikke. Jeg er også forarget og anbefaler også at skifte læge. Selvfølgelig skal man ikke have "TI STORE BYLDER" før man må få medicin! Sadisme kalder jeg det.

Men derudover skal man nok ikke forvente meget fra lægerne. De kan ikke gøre ret meget mod herpes - det er nok derfor de bliver så sure. Af afmagt! Jeg har også fået møgfald fra flere læger - endda når jeg fortalte dem om de kosttilskud og æteriske, jeg havde fundet, der havde hjulpet mig så fint! De ville absolut ikke vide det eller tro på det. Det var meget krænkende, når man har en kronisk sygdom, at de så nærmest håner en og sviner en for at have fået det bedre! Grrr!

Men læs rundt på sitet her og prøv dig frem, til du finder de midler, der kan hjælpe dig. Selv har jeg absolut haft bedst succes med de alternative og bruger faktisk overhovedet ikke konventionelle herpesmidler. De er heller ikke gode for leveren at gå rundt og tage i lang tid ad gangen.

Bjørka

Re: Min reaktion

Indlæg af Bjørka » 24. okt 2013, 01:07

ovenfor: "æteriske olier" skulle der stå.

Glasblod

Re: Min reaktion

Indlæg af Glasblod » 20. dec 2017, 13:37

Må jeg spørge hvilke æteriske olier der har virket for dig ? 😀

Besvar